Başkan Burma Sel Bölgesinde Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Burma Sel Bölgesinde Çalışmaları İnceledi

Başkan Burma Sel Bölgesinde Çalışmaları İnceledi

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, geçtiğimiz aylarda meydana gelen sel felaketi sonrasında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Atakum ilçesinde Ramazan Bayramı'nın birinci günü yaşanan sel felaketinden sonra ilçedeki resmi kurumların...

01.12.2013 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, geçtiğimiz aylarda meydana gelen sel felaketi sonrasında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Atakum ilçesinde Ramazan Bayramı'nın birinci günü yaşanan sel felaketinden sonra ilçedeki resmi kurumların çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Metin Burma, "Sel konusunda Atakum büyük sıkıntılar yaşadı. Bir daha yaşanmaması adına yapılması gerekenleri ben projeleri ile birlikte ortaya koyarak bu çalışmaların başlamasını talep ettim. Sonuçta bu sorunu gidermek için gereken projeleri uygulayacak kişi ben değildim. Ama bunu halk adına takip edecek kişi bendim. O görevimi de ısrarla bu sorunun üzerinde durarak, yapılacaklar konusunda uyarılarda bulunarak yerine getirdim ve getiriyorum. Şu an Büyükşehir Belediyemiz tarafından sürdürülen çalışmaların bir kısmı bitti. Bir kısmı ise devam ediyor. Bazıları çok uzun sürse de, iddia ediyorum ki bunlar tamamlandığında ilçemiz, Karadeniz Bölgesi'ndeki en sağlıklı alt yapıya kavuşacaktır" dedi.

Derelerin ıslahı ve yüzeysel suların denize ulaştırılması konusunda yapılan çalışmaları yerinde denetleyen ve şantiyeleri de gezen Başkan Burma, burada yetkililerden bilgi alarak, çalışma güzergah planlarını da inceldi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Burma Sel Bölgesinde Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement