Başkan Burma'ya Şarkı Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Başkan Burma'ya Şarkı Sürprizi

Başkan Burma\'ya Şarkı Sürprizi

Atakum Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, halk oyunları ve TSM korosu üyelerinin düzenlediği yemeğe katılan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, burada şarkı sürprizi ile karşılaştı.

14.02.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, halk oyunları ve TSM korosu üyelerinin düzenlediği yemeğe katılan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, burada şarkı sürprizi ile karşılaştı.

Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde düzenlenen dayanışma ve kaynaşma yemeğine katılan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, salona girdiğinde, söz ve müziğini TSM Korosu üyelerinin yaptığı şarkı çalınınca, yapılan sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Kendilerine büyük destek veren Başkan Burma'ya böyle bir sürpriz yapmak istediklerini belirten koro üyelerine teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Gördüğüm bu tablo karşısında çok duygulandım. İyi ki sizin gibi güzel insanlarla birlikteyim. Sizlerle çok etkinlik yaptık. Bu sizin güzelliğinizdir, bu nedenle ben size teşekkür ediyorum. Atakum, 20 yaşında ama hikayesi çok büyük ve uzundur. Hurda pikap ihalesine girdiğimiz günlerden bugünlere geldik. Şükürler olsun, bugün Atakum Türkiye'de ses getiren bir ilçe oldu. Bunu halkın desteği ile başardık. Sizler, sanatçı ruhlu insanlarsınız. Müziğinizle, oynadığınız oyunlarla halka mesaj veriyorsunuz. Onları aydınlatıyor, bilinçlendiriyorsunuz. Ben, bana verilen görevi yerine getirmek için canla başla gayret gösteriyorum. Bu Ülkenin aydınlık geleceği için bütün gücümüzle enerjimizle çalışıyoruz. 20 yılda alınan mesafe çok önemlidir. Gelecekte nerelere geleceğimizin kanıtıdır. Atakum, Samsun'da kültür ve sanat alanında çok önemli bir noktadadır. Sanatın kalbi burada atmaktadır. Bu konuda çok iyi mesafe aldık. Önümüzdeki yıllarda kurumsallaşacağız. Sizlerle daha keyifli çalışmalar yapacağız. Festivaller düzenleyecek, bunu dünyaya açacağız" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Burma'ya Şarkı Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement