Başkan Burma: "Yoruldum, Dinlendim, Yenilendim" - Son Dakika
Yerel

Başkan Burma: "Yoruldum, Dinlendim, Yenilendim"

Başkan Burma: "Yoruldum, Dinlendim, Yenilendim"

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun sahne aldığı gecede yaptığı konuşmada, "Yoruldum, dinlendim ve yenilendim" dedi.

02.03.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun sahne aldığı gecede yaptığı konuşmada, "Yoruldum, dinlendim ve yenilendim" dedi.

Atakum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu 2014 yılının ilk konseri Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde verdi. Birbirinden güzel 36 şarkının yer aldığı müzik ziyafetini dinleyen Atakum Belediye Başkanı Metin Burma," Buraya gelirken yorgundum.Şimdi dinlendim adeta yenilendim,tazelendim. Koro arkadaşlarımız uzun zamandır bu konsere hazırlanıyordu. Hazırlığın neden bu kadar uzun sürdüğü verilen kaliteli müzik ziyafetinden belli oldu. Hepsini tebrik ediyorum"diye konuştu.

Atakum'u bir kenara koyarsanız, Samsun'da sanat hatta sosyal etkinlik adına pek bir şey kalmayacağını da sözlerine ekleyen Başkan Burma," O nedenle Atakum çok önemlidir, farkımız vardır. Buna ve geleceğe sahip çıkın diyorum. Aslında bu konseri yeni yaptığımız ve Karadeniz'in en büyüğü olan Atakum Kültür ve Sanat Merkezimizde yapmayı çok arzu ederdim. Dünya standartlarındaki salonumuzun iç donanımı henüz bitmediği için yapamadık. Ama seçimlerden hemen sonra orada çok büyük ve güzel konserleri dinleme fırsatı bulacaksınız. Bu işi amatörce sevdayla,tutkuyla yapan tüm koro üyelerine teşekkür ediyorum "şeklinde konuştu.

Koro üyeleri Başkan Burma'ya sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı bir plaket ve çiçek sunarlarken, Başkan Burma'da sanatseverler adına koro Şefi Volkan Sağlam, korist Nurhan Ekinci ve koronun en yaşlı üyesi olan Cevat Öztürk'e plaket ve çiçek takdim ettikten sonra, Atatürk'ün çok sevdiği "Yanık Ömer" isimli parçayı da koro üyeleri ile birlikte seslendirdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Burma: 'Yoruldum, Dinlendim, Yenilendim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement