Başkan BÜYÜKASLAN'dan Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan BÜYÜKASLAN'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Ağaç İşleri Odası Başkanlığına yeni seçilen Zeynel Asnuk'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

07.02.2014 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyaretle ilgili düşüncelerini aktaran Başkan Büyükaslan; "9 Ocak'ta yapılan Ağaç İşleri Odası kongresinde göreve yeni seçilen Zeynel Asnuk ve arkadaşlarına hayırlı olsuna geldim. Seçilmiş olmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Ağaç İşleri Odası, Adıyaman'ımıza çok güzel hizmetlerde bulunan bir odadır. Üyeleri ağaç işleriyle uğraşan esnaf arkadaşlarımız. Siteleri daha önce Musalla Mahallesi'ndeydi. Bu arkadaşlarımız oda olarak bir araya gelip mevcut sitenin yerini satın aldılar. Bu sitemiz bilindiği üzere Yunus Emre Mahallesi Kâhta yolu üzerindedir. 2004 yılında biz seçildiğimizde, Ağaç İşleri Odası ve üyelerinin de gayretleriyle buranın altyapısını yaptık. Üst yapısında da yardımcı olduk ve böylece Güneydoğu'nun en güzel sitesini meydana getirmiş olduk. Bu anlamda emek veren odanın eski ve yeni başkanlarına ve de üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ayrıca bilindiği üzere önümüzdeki 31 Mart'ta bir seçim var. Mevcut Belediye Başkanı olarak ben arkadaşlarımdan AK Partimizin adayına destek vermelerini istiyorum. Eğer biz şehrimize bir hizmet yapmışsak bunda Sayın Başbakanımızın büyük emekleri var. Çünkü bizi 2004 yılında Belediye Başkanlığına o aday göstermişti. Bu manada Sayın Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum. Marangoz esnaflarımızın da bu hizmetleri unutmayacağına inanıyorum" dedi.

Ziyaretle ilgili düşüncelerini paylaşan Ağaç İşleri Odası Başkanı Zeynel Asnuk ise; "Sayın Belediye Başkanımıza odamız ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu arada geçmişte odamıza hizmet eden Sayın Ali Ergül'e, Sayın Ahmet Özgül'e ve vekâleten Başkanlık yapan Sayın Faruk Yalçın'a da teşekkür ediyorum. Sitemizin yapılmasında Sayın Başkanımızın büyük hizmetleri oldu. Altyapıdan üstyapıya kadar emekleri var. Biz kendisinden ne istediysek verdi. Biz bir istediysek o iki verdi. Her şey için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan BÜYÜKASLAN'dan Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement