Son dakika haberi! Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, şehit askerler için başsağlığı mesajı yayımladı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi! Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, şehit askerler için başsağlığı mesajı yayımladı

Son dakika haberi! Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, şehit askerler için başsağlığı mesajı yayımladı

Son dakika gündem haberi... Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bitlis'in Tatvan ilçesinde helikopter kazasında şehit olan 11 asker için başsağlığı mesajı yayımladı.

05.03.2021 11:08  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bitlis'in Tatvan ilçesinde helikopter kazasında şehit olan 11 asker için başsağlığı mesajı yayımladı.

Büyükkılıç, mesajında, kahraman şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Kazada şehit olan Korgeneral Osman Erbaş'ın, Türk Silahlı Kuvvetleri için çok önemli bir isim olduğuna dikkat çeken Büyükkılıç, yaklaşık 5 yıldır 8. Kolordu Komutanlığı görevini yürüten Erbaş'ın, SİHA ve İHA'ların geliştirilmesine büyük destek verirken, 15 Temmuz darbe teşebbüsü sırasında FETÖ'cü hainlere karşı direnişin önemli isimlerinden olduğunu vurguladı.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş'ın amcasının oğlu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un da dayısı olan kahraman komutanı ve tüm şehitleri aziz milletin asla unutmayacağını belirten Büyükkılıç, "Başta milletvekillerimiz Ersoy ve Erbaş olmak üzere tüm şehit ailelerimize bir kez daha baş sağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.

Helikopter kazasında şehit olan Kayserili Uzman Çavuş Tolga Demirci'nin acı haberinin de Kayseri'de büyük üzüntüyle karşılandığını aktaran Büyükkılıç, "Elim kazada Pınarbaşı ilçemiz Uzunpınar Mahallesi nüfusuna kayıtlı 33 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Tolga Demirci'nin şehit haberi de tüm şehitlerimizde olduğu gibi Kayseri'mize de ateş düşürmüştür. Bu mübarek cuma gününde tüm dualarımız, bu güzel vatan uğruna canını feda eden şehitlerimiz için olsun. Rabbim mekanlarını cennet, makamlarını ali eylesin." ifadelerini aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi! Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, şehit askerler için başsağlığı mesajı yayımladı - Son Dakika


Advertisement