Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi şantiyelerini gezerek çalışmaları takip etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi şantiyelerini gezerek çalışmaları takip etti

Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi şantiyelerini gezerek çalışmaları takip etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hem yapmış olduğu koordinasyon toplantıları hem de teknik gezilerle projeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

02.07.2019 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hem yapmış olduğu koordinasyon toplantıları hem de teknik gezilerle projeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Başkan Büyükkılıç, Kale İçi, Mimarsinan Parkı'ndaki Engelsiz Çocuk Evi, Büyükşehir Belediyesi Asfalt Plenti, Konkasör ve Atölye Tesisleri ile Terminal Katlı Kavşağı çalışmalarını yerinde takip etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın ilk durağı Kayseri Kalesi oldu. Kaleye girmeden önce Cumhuriyet Mahallesi'ndeki esnafları ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, hayırlı işler dileklerinde bulundu. Kayseri Kalesi'nde restorasyon çalışmalarını inceleyen Başkan Memduh Büyükkılıç, yürüyüş yolları için yapılan çalışmaları da takip etti. Başkan Memduh Büyükkılıç, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından kale içine yapılan Arkeoloji Müzesine geçti. Müzeyi gezen Başkan Büyükkılıç, Arkeoloji Müzesi'nin taşınma çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Engelsiz Çocuk Evi tamamlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Kalesi'nin ardından Mimarsinan Parkı'nda yapılan Engelsiz Çocuk Evi'ne geçti. Hayırsever Zafer Ateş'in yapımını üstlendiğini ve Yüksel Ateş'in isminin verildiği Engelsiz Çocuk Evi'nde incelemelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, inşaatın tamamlandığını ve tesisin çok yakında hizmet vermeye başlayacağını belirtti. Başkan Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Parkı'nda bulunan Engelsiz Çocuk Evi'ndeki incelemelerinin ardından Büyükşehir Belediyesi'nin Asfalt Plenti, Konkasör ve Atölye Tesisleri'ni de gezdi. Başkan Büyükkılıç, tesislerde yapılan çalışmalar ve asfalt üretimiyle ilgili bilgiler aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, daha sonra Osman Kavuncu Bulvarı'nda yapımı devam eden Terminal Katlı Kavşağı'na geçti. Katlı kavşaktaki çalışmaları takip eden Başkan Memduh Büyükkılıç, çalışmalarda sona geldiklerini belirterek önümüzdeki günlerde asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını ve kavşağı en kısa zamanda hizmete açacaklarını söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi şantiyelerini gezerek çalışmaları takip etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akyazı'da tarla sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran yaşlı adam hayatını kaybetti
    11:02 Akyazı'da tarla sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran yaşlı adam hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde tarla sürdüğü esnada ayağını çapa makinesine kaptırarak ağır yaralanan 75 yaşındaki Tacettin Başkan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan müdahalelere rağmen Başkan kurtarılamadı. Cenazesi ise Akyazı Yongalık Civekdağı Mahallesi Camii'nde düzenlenecek cenaze namazının ardından defnedilecek.

  • Seçim Kurulu Müdürü, farklı partilere alkış istedi
    11:00 Seçim Kurulu Müdürü, farklı partilere alkış istedi

    Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet US, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve AK Partili Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık için aynı alkışı istedi. Olayın ardından soruşturma başlatıldı.

  • Bornova Belediyesi Evka-3 Mahallesi'nde Asfaltlama Çalışması Başlattı
    10:59 Bornova Belediyesi Evka-3 Mahallesi'nde Asfaltlama Çalışması Başlattı

    Bornova Belediyesi, Evka-3 Mahallesi'nde uzun süredir talep edilen asfaltlama çalışmasını başlattı. Başkan Ömer Eşki, 'Bornova'nın her yerinde yoğun bir şekilde hem kazı hem de asfaltlama çalışması yapacağız. Bornova'da temiz yollar, düzgün kaldırımlar inşa etmek istiyoruz' dedi.

  • Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü
    10:58 Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Esenbulak Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından evde soğutma çalışmaları yapıldı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.


Advertisement