Başkan Büyükkılıç'tan Bayram Mesajı - Son Dakika
Güncel

Başkan Büyükkılıç'tan Bayram Mesajı

Başkan Büyükkılıç\'tan Bayram Mesajı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Öncelikli bu huzurlu bayramları yaşamamıza imkan sağlayan şehitlerimize minnettarlığımızı sunmak istiyorum.

20.08.2018 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Öncelikli bu huzurlu bayramları yaşamamıza imkan sağlayan şehitlerimize minnettarlığımızı sunmak istiyorum. Şehit aileleri başta olmak üzere gazilerimizin, Kayserili hemşerilerimizin, Türk Milletinin ve İslam Aleminin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum" dedi.

Bayramlarda insanların birbirlerini ziyareti devam ettiği süreci toplumda değer yargıların korunduğunu, yerleşik toplum düzeninin çocuklara aktarılarak gelecek kuşakların birlik ve beraberlik duyguları pekiştirildiğini, belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bayramların özüne uygun olarak yaşanması gerektiğini aksi halde bayramların birer tatil günleri olarak görüleceğini, bununda çok yanlış olacağını kaydetti.

Bayramların özünde hatırlanmak, hatırlamak ve hatırlatılmak olduğunu belirten Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, yayınlamış olduğu bayram mesajında şunları söyledi:

"Öncelikle bu huzurlu bayramları yaşamamıza imkan sağlayan şehitlerimize minnettarlığımızı sunmak istiyorum. Şehit aileleri başta olmak üzere gazilerimizin, Kayserili hemşerilerimizin, Türk Milletinin ve İslam Aleminin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Büyükkılıç'tan Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement