Başkan Çağırıcı İstanbul'da 1. Türkiye'de 2. Oldu - Son Dakika
Güncel

Başkan Çağırıcı İstanbul'da 1. Türkiye'de 2. Oldu

Başkan Çağırıcı İstanbul\'da 1. Türkiye\'de 2. Oldu

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı "Sosyal Medyada En Çok Olumlu Tepki Alan 10 Belediye Başkanı" arasından İstanbul'da birinci oldu.

28.10.2013 09:22  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CeBİT Fuarı bünyesinde düzenlenen "TT Belediye Başkanları 2013 Ödülleri" düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı "Sosyal Medyada En Çok Olumlu Tepki Alan 10 Belediye Başkanı" arasından İstanbul'da birinci Türkiye'de ise ikinci oldu.

Başkan Çağırıcı, Yeşilköy CNR Expo'da açılan CeBİT Fuarı'nda ödülünü alan Başkan Çağırıcı, Çağırı yaptığı konuşmada, "Sanal ortam hemşehrilerimizin mutluluğunu ve yaşam kalitesini yükseltme adına çok büyük bir öneme sahiptir. Ben de Twitter'ı bizzat kullanıyorum. Hemşehrilerim bizim birer mesai arkadaşımızdır" diye konuştu. İstanbul Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Fatih Gürsul ödül töreni öncesi yaptığı konuşmada geçen yıl ilkini yaptıkları araştırma ile bu yılkini karşılaştırdıklarını belirterek şunları söyledi:

"Burada bu araştırmayı yapmaktaki amacımız twitter'ı etkin kullanan belediye başkanlarımızı bir şekilde ödüllendirmekti. Gördük ki; twitter hesabı olmayan belediye başkanlarımız da twitter hesabı açtı. İkinci araştırmamızla karşılaştırdığmızda bir çok yeni hesabın açıldığını gördük."

Buna göre "Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Belediye Başkanları arasında Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın ardından ikinciliğe Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçüncülüğe de Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül layık görüldü.

"BEN DE TWİTTER'I BİZZAT KULLANIYORUM"

Yeşilköy CNR Expo'da açılan CeBİT Fuarı'nda düzenlenen törende ödülünü alan Başkan Çağırıcı Fatih Sultan Mehmet'in, 'hüner bir şehri yaşanabilir kılmaktır. O da yetmez yaşayanları mutlu etmektir' sözünü hatırlatarak şunları söyledi:

"'Sanal ortam hemşelhirelerimizin mutluluğu ve yaşam kalitesisini yükseltmek için yaptığımız çalışmalara katkı sağlamaktadır. Ben de Twitter'ı bizzat kullanıyorum. Hemşehrilerim birer mesai arkadaşımızdır. Sorunlara anında çözüm bulabilmek için elektronik ortamların tamamını kullanıyoruz. Belediyemize gelen tüm e-mailler bizzat ben takip edebiliyorum. . Ben de bizzat takip ediyorum. Bu araştırmayı yapanları kutluyorum."

Ödül töreni sonrası birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

'ÖDÜL ALAN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI'

En çok olumlu tepki alan 10 Belediye Başkanı:

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet M. Demircan, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Bahçelievler Belediye Bakanı Osman Develioğlu.

En çok olumlu tepkileri artan 10 Belediye Başkanı:

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Şişli Belediey Başkanı Mustafa Sarıgül, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, İzmir Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Aygün.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çağırıcı İstanbul'da 1. Türkiye'de 2. Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement