Başkan Cahan: "El Ele Verdiğimiz Zaman Muhtarlarımızla Üstesinden Gelemeyeceğimiz Bir Şey Yok" - Son Dakika
Yaşam

Başkan Cahan: "El Ele Verdiğimiz Zaman Muhtarlarımızla Üstesinden Gelemeyeceğimiz Bir Şey Yok"

Başkan Cahan: "El Ele Verdiğimiz Zaman Muhtarlarımızla Üstesinden Gelemeyeceğimiz Bir Şey Yok"

Uşak Belediyesi, Kayaağıl Termal Tesislerinde düzenlediği programla merkez mahallerinde ve köylerinde görev yapan muhtarların muhtarlar gününü kutladı.

18.10.2017 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Belediyesi, Kayaağıl Termal Tesislerinde düzenlediği programla merkez mahallerinde ve köylerinde görev yapan muhtarların muhtarlar gününü kutladı.

Muhtarların Uşak'a hizmet adına önemli bir konumda olduklarını belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "El ele verdiğimiz zaman muhtarlarımızla üstesinden gelemeyeceğimiz bir şey yok. Halkımızla devletimiz arasındaki köprü olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü şimdiden kutluyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz yıl duyurulan "Muhtarlar Günü"nün ilk yıl dönümünde Başkan Cahan muhtarları yalnız bırakmadı. Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen akşam yemeğinde muhtarlarla sohbet eden Başkan Cahan talepleri dinledi. Merkeze yapılan hizmetlerin yanı sıra köylere de el uzattıklarını kaydetti.

Muhtarlığın yerel yönetimdeki en eski örneklerden olduğunun altını çizen Başkan Nurullah Cahan, mahalle ve köy muhtarları, oda ve dernek başkanları ile her zaman sıkı bir iletişim içerisinde olmaya önem gösterdiklerini söyledi. Cahan, "Fedakar bir şekilde hizmet için çalışan değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Onlar emeklerini memleketin gelişimi, vatandaşın daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için ortaya koyuyor. Bizler de muhtarlarımızla daima omuz omuzayız. Birlikteliğimizin, muhabbetimizin, aramızdaki sevgi ve saygı bağının her zaman artarak devam etmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Şehirde yürütülen hizmetlere değinen Başkan Cahan muhtarlarla birlikte hizmetlerde daha iyi sonuçlara ulaşılabildiğini söyledi.

Merkez Mahalle Muhtarları Başkanı Gökhan Toker ise, gerek muhtarlara ve gerekse muhtarlık makamına vermiş olduğu değer nedeniyle teşekkürlerini iletti. Toker, "Belediye Başkanımızın 3 buçuk yılı aşkın süredir yaptığı hizmetler, kalan sürçteki hizmetlerinin teminatı olacaktır." diye konuştu.

Köy Muhtarları Başkanı Ali Yıldız da Uşak Beleidye Başkanı Nurullah Cahan'a davetleri nedeniyle teşekkür ederek hizmetlerinden dolayı şükranlarını iletti.

Programa Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın yanı sıra Uşak Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Ünal, Hakan Uludağ ve Nurullah Furuncu, Merkez Mahalle Muhtarları Başkanı Gökhan Toker, Köy Muhtarları Başkanı Ali Yıldız, merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Cahan: 'El Ele Verdiğimiz Zaman Muhtarlarımızla Üstesinden Gelemeyeceğimiz Bir Şey Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement