Başkan Çalışkan'dan Yaşlılara Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Çalışkan'dan Yaşlılara Anlamlı Ziyaret

Başkan Çalışkan\'dan Yaşlılara Anlamlı Ziyaret

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Yaşlılar Haftası nedeniyle ilçe merkezi ve köylerinde bulunan bazı yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

26.03.2016 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Yaşlılar Haftası nedeniyle ilçe merkezi ve köylerinde bulunan bazı yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Başkan Fatih Çalışkan, ilçe merkezinde oturan Hüseyin Kurum, şehit babası Ali Yavuz ve eski Belediye Başkanı Hüseyin Demirtaş ile Hasanlar köyünde oturan İsmail İnal isimli yaşlıları evlerinde ziyaret ederek ellerini öpüp hayır dualarını aldı. Onlarla sohbet ederek anılarını ve nasihatlerini dinleyen Başkan Çalışkan, yaşlıların yaşadıkları hayattan edindikleri tecrübeleri, örf, adet ve kültür ögelerini bugünlere taşıyan, geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran fedakar büyükler olduğuna dikkat çekti.

"Çok şeyler görmüş, yaşamış yaşlılarımızın hayatları boyunca yaşadıkları, anıları, biz gençler için gerçekten bulunmaz bir hazinedir. Onların yaşamlarından kesitleri dinlemek ve tecrübelerinden istifade etmek, bize önemli bir rehber olmaktadır. Yaşlılarımız, yaşadıkları hayatta her zaman için yakın ilgi ve kendilerine sevgiyle uzanacak bir el beklemektedirler. Toplum olarak, yaşlılarımıza hayatın her evresinde saygı ve hoşgörü göstermek, onlara olan vefa borcumuzu hayır dualarını alarak ödemek en önemli erdemler dendir. Bu duygularla, bütün yaşlılarımızın 'Yaşlılar Haftasını kutluyor, onların her zaman için başımızın tacı olduğunu özellikle belirterek, sağlıklı ve mutluluk içerisinde yaşamalarını temenni ediyorum"diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çalışkan'dan Yaşlılara Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement