Başkan Can, Ailelerin Mutluluklarına Ortak Oldu - Son Dakika
Güncel

Başkan Can, Ailelerin Mutluluklarına Ortak Oldu

Başkan Can, Ailelerin Mutluluklarına Ortak Oldu

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can sünnet, nişan ve düğün merasimlerine katılarak, çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

14.05.2018 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can sünnet, nişan ve düğün merasimlerine katılarak, çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

Bilecik Belediye Başkanlığı görevine seçilen Nihat Can hafta sonu kentteki genç çiftlerin mutluluklarınıza ortak olurken, sünnet çocuklarına çeşitli oyuncaklar hediye etti. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen Can, "Düğün ve sünnet törenlerinde değerli ailelerimizin özel günlerinde yanlarında olarak mutluluklarına ortak oluyoruz. AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Ahmet Çağlayan'ın kızı Duygu ve Mesut çiftinin mutluluklar diliyorum. Çiftimize mutluluklar diliyorum. Çiftimize iki cihan saadeti diliyorum. Mustafa Gürol kardeşimizin kıymetli evladı Melih yavrumuzun sünnet merasimine katıldık ve yavrumuzu tebrik ettik. Allah, hayırlı etsin inşallah. Ardından, Bilecik Belediyemizin değerli personeli Cemil Haydar'ın kıymetli evladı Furkan yavrumuzun sünnet merasimine katıldık. Özel günlerde yakın, dost ve hemşehrilerimizin yanlarında olarak mutluluklarına ortak oluyoruz. Rabbim, Furkan yavrumuzun damatlığını da göstersin inşallah. Sünnet düğünü sonrası Eskişehir Sarıcakaya AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kardeşimizin Kübra kardeşimizle mutluluğa ilk adım olan nişan merasimine katıldık. Çiftimizin nişan merasimi hayırlı olsun ve Allah tamamına erdirsin" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Can, Ailelerin Mutluluklarına Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu
    22:13 Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında bulunan mermer bloklarda hasar meydana geldi. Şarkışla Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, depremin ilçede hissedildiği ancak herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtildi. Cami yapısında herhangi bir hasar oluşmadığı ve depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinin iletilmesi gerektiği ifade edildi.

  • Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı
    22:11 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı

    Tokat'ta meydana gelen depremden kaçarken yaralanan yaşlı kadın, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde, Nazile Yeşilkaya ocakta madımak yemeği yaparken üstüne betondan tuğlalar düştüğünü ve bayıldığını ifade etti.

  • Diyarbakır'da Dicle Nehri'nde ceset olduğu ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı
    22:09 Diyarbakır'da Dicle Nehri'nde ceset olduğu ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı

    Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan Dicle Nehri'nde bir ceset olduğu ihbarı üzerine AFAD, 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, nehirde bir süre arama çalışması yaptıktan sonra çalışmaya yarın sabah da devam edecek.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem Kayseri'de bir evin duvarlarında hasara neden oldu
    22:08 Tokat'ta meydana gelen deprem Kayseri'de bir evin duvarlarında hasara neden oldu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem sonucunda Kayseri'de ikamet eden Ferdi Yakupoğlu'nun evinin duvarlarında çatlaklar oluştu. Yakupoğlu, evin oturulacak halde olmadığını ve ailesinin risk altında olduğunu belirtti. AFAD'a bilgi verildi.


Advertisement