Başkan Can'dan Çocuklar ve Gençlere Müjde - Son Dakika
Yaşam

Başkan Can'dan Çocuklar ve Gençlere Müjde

Başkan Can\'dan Çocuklar ve Gençlere Müjde

Bilecik'i 2023 hedeflerine taşıyacak olan vizyon projelerini açıklayan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, "Gençlerimizin sesine kulak verdik ve yeni dönemde onları birçok proje ile buluşturacağız" dedi.

25.03.2019 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'i 2023 hedeflerine taşıyacak olan vizyon projelerini açıklayan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, "Gençlerimizin sesine kulak verdik ve yeni dönemde onları birçok proje ile buluşturacağız" dedi.

Yeni projeler arasında gençlere doğrudan hitap eden 7 adet projenin olduğunu hatırlatan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, gençlerin isteklerine duyarsız kalmadıklarını belirtti. Can, "Gençlerimizin sesine kulak verdik, kayıtsız kalmadık, taleplerini yerine getirdik. Adrenalin tutkunu gençler ve kendini genç hissedenler için güzel bir çalışma gerçekleştiriyoruz. İnşallah yeni dönemde şehrimizin uygun alanlarına kaykay ve paten pistleri yapıyoruz. Böylece gençlerimizi tehlikelerden uzak güvenli alanlarda buluşturmuş olacağız. Proje kapsamında taşıt temalı oyun parkları kuracağız. 0-6 yaş arası çocuklarımız ile 6-12 yaş arasındaki çocuklarımıza özel alanlar yapılacak" dedi.

"Adrenalin park ve tematik oyun grupları çocuklarımız ve gençlerimiz için geliyor"

Can açıklamasının devamında adrenalin parkının çocuklar ve gençler için geldiğini ifade ederek, "Adrenalin park projesinde 2 adet adrenalin park yer alacak. Projemizi Hamsu Vadisi ve Pelitözünde gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık bin 500'er metrekare alanlar üzerinde kurulacak projelerimiz kapsamında tırmanma alanları, sallanan halat köprü, yamaç kızağı vb alanlar olacak. Ayrıca gençlerimiz için yeme içme, eğlence alanları ve seyir terası da yer alacaktır. Şehrimize ve insanımıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Can'dan Çocuklar ve Gençlere Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü
    10:58 Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Esenbulak Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından evde soğutma çalışmaları yapıldı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.

  • Şırnak'ta Gençler Çağla Toplamak İçin 20 Kilometre Yol Katetti
    10:56 Şırnak'ta Gençler Çağla Toplamak İçin 20 Kilometre Yol Katetti

    Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde yetişen badem ağaçları meyve vermeye başladı. Baharın habercisi olan çağlaları toplamak için Başaran köyünden bir grup genç, yaklaşık 20 kilometre yol kat ederek bölgeye geldi. Günlerdir toplama çalışmalarını sürdüren gençler, hem satmak hem de yemek için çağla topluyor.

  • Afyonkarahisar'da Bayram Tatili Boyunca 4 Milyon Araç Geçişi
    10:52 Afyonkarahisar'da Bayram Tatili Boyunca 4 Milyon Araç Geçişi

    Afyonkarahisar, Türkiye'nin önemli kavşak kentlerinden biri olarak 9 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca 4 milyonun üzerinde araç geçişi yaşadı. Antalya, İzmir, Denizli ve İstanbul yönüne olan geçişlerin çoğunlukta olduğu belirtilirken, bazı kişilerin kent merkezine giriş yaparak kaymaklı ekmek kadayıfı, sucuk ve lokum gibi ürünler alışverişi yaptığı ifade edildi.

  • Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını söndürüldü
    10:50 Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını söndürüldü

    Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı ve soğutma çalışmaları gerçekleştirdi.

  • Zonguldak'ta unutulmaya yüz tutmuş demircilik mesleği sürüyor
    10:46 Zonguldak'ta unutulmaya yüz tutmuş demircilik mesleği sürüyor

    Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşayan Keskin çifti, gelişen teknolojiye rağmen demircilik mesleğini sürdürüyor. Her gün ateş başında demir döverek ürettikleri ürünleri satarak geçimlerini sağlayan çift, gençlere taş çıkartıyor. Geçen yıl yaşadıkları sel felaketi sebebiyle işyeri zarar gören çift, borç alarak işyerini yeniden açtı.

  • Gölpazarı'nda Bayram Sonrası Yoğun Temizlik Çalışmaları
    10:45 Gölpazarı'nda Bayram Sonrası Yoğun Temizlik Çalışmaları

    Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde bayram sonrası yoğun temizlik çalışmaları yapıldı. Gölpazarı Belediyesi tarafından 9 günlük bayram tatili sonrası başlatılan detaylı temizlik çalışmaları ile sokaklar, caddeler temizleniyor. Gölpazarı'nda ana caddelerde bulunan yollar bol köpüklü sularla yıkanıyor. Ardından ise ilçe mezarlığında genel bakım yapılarak ot ve biçme işlemleri devam ediyor. Son olarak ise ilçe genelinde bulunan çöp konteynerleri yıkanarak dezenfekte ediliyor.

  • Bilecik Valisi Şefik Aygöl'den karavancılara güzel haber
    10:44 Bilecik Valisi Şefik Aygöl'den karavancılara güzel haber

    Bilecik Pelitözü Gölpark'ta bulunan karavancılar ile bir araya gelen Vali Aygöl, akşam çayında hem güzel haberi duyurdu hem de sohbet etti. Vali Aygöl, Gölpark'ta bölgenin en güzel karavan alanlarından birini oluşturduklarını ve yakında halkla buluşturacaklarını belirtti.

  • Denizli'de İki Katlı Binanın Çatı Katında Yangın
    10:39 Denizli'de İki Katlı Binanın Çatı Katında Yangın

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir iki katlı binanın çatı katında çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. Yangın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, çıkış nedeni yapılacak incelemeler sonucunda belirlenecek.

  • Söğüt'te Çöp Konteynerleri Yıkanarak Temizleniyor
    10:37 Söğüt'te Çöp Konteynerleri Yıkanarak Temizleniyor

    Bilecik'in Söğüt ilçesinde temizlik çalışmaları kapsamında en çok kullanılan çöp konteynerleri bol köpüklü sularla yıkanarak tekrar kullanıma uygun hale getiriliyor. Bu düzenli temizlik çalışmaları sayesinde kötü koku yayılması önlendiği gibi konteynerlerin uzun süre kullanımı da sağlanıyor.

  • Van'da aç kalan tilkiler karda yiyecek aradı
    10:34 Van'da aç kalan tilkiler karda yiyecek aradı

    Van'da aç kalan 2 tilki, İpekyolu ve Bahçesaray kırsalındaki yerleşim yerlerin yakınlarında yiyecek aradı. Kış mevsimin etkili olduğu kentte en çok kar yağışı Bahçesaray ve İpekyolu kırsalında yaşandı. Kar kalınlığının yer yer 1 metreyi aştığı kentte aç kalan tilkiler, yerleşim yerlerine yakın alanlara inip yiyecek arıyor.

  • Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor
    10:33 Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor

    Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi, Islahiye Köyü'ndeki Kapalı Yüzme Havuzu'nda başlıyor. Proje, Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 16.30'da gerçekleştirilecek ve kayıtlar online olarak alınmaktadır.


Advertisement