Başkan Can'dan Milletvekili Yağcı'ya Tebrik - Son Dakika
Yaşam

Başkan Can'dan Milletvekili Yağcı'ya Tebrik

Başkan Can\'dan Milletvekili Yağcı\'ya Tebrik

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, dün yapılan seçimlerinin ardından AK Parti Bilecik Milletvekili seçilen Selim Yağcı’ya tebrik ederek, "Değerli dostuma yürümüş olduğu bu kutlu yolda yar ve yardımcısı olsun" dedi.

25.06.2018 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, dün yapılan seçimlerinin ardından AK Parti Bilecik Milletvekili seçilen Selim Yağcı'ya tebrik ederek, "Değerli dostuma yürümüş olduğu bu kutlu yolda yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Can yaptığı açıklamada, "Bilecik'in evladı, hizmet sevdalısı, çocukluk arkadaşım, beraber aynı yolu yürümekten gurur duyduğum dostum, demokrasi adamı, milletin hizmetkarı, hemşehrilerimizin teveccühünü kazanan Milletvekilimiz Selim Yağcı'ya başarılar diliyorum. Allah, milletimize hizmet yolunda değerli dostuma yürümüş olduğu bu kutlu yolda yar ve yardımcısı olsun" ifadelerine yer verdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Can'dan Milletvekili Yağcı'ya Tebrik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sobadan çıkan dumandan yangın alarmı sayesinde kurtuldu
    10:40 Sobadan çıkan dumandan yangın alarmı sayesinde kurtuldu

    Bursa Mudanya ilçesinde bulunan Şafak apartmanının zemin katında sobadan kaynaklı çıkan duman, yangın alarmının devreye girmesiyle hızlı müdahale ile felaketin önüne geçildi. Evde bulunan görme engelli bir vatandaş da kurtarıldı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken, polis ekipleri de çevre güvenliğini sağlamaktadır.

  • Kepez Belediyesi, tekerlekli sandalye kullanıcılarının parka girişini kolaylaştırdı
    10:39 Kepez Belediyesi, tekerlekli sandalye kullanıcılarının parka girişini kolaylaştırdı

    Kepez Belediyesi, Kanal Mahallesi'nde, tekerlekli sandalye kullanan bireylerin parka girmesine engel olan yükseklik farkı sorununu rampa hizmetiyle ortadan kaldırdı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, parka giriş rampası yapıldı ve kent mobilyaları yenilendi. Mahalle sakinleri, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e teşekkür etti.

  • 10:26 "Halkı tedirgin ediyorsun" yorumları Naci Görür'ü isyan ettirdi: Ne kafası bunlar?

    Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, kendisine yöneltilen ''Halkı tedirgin ediyorsun'' eleştirilerine ''Halkı korkutmak diye bir tabir kullanmaya utanmıyor musunuz, ne kafası bunlar?'' şeklinde tepki gösterdi.

  • Bursa Mudanya'da yangın alarmı sayesinde felaket önlendi
    10:22 Bursa Mudanya'da yangın alarmı sayesinde felaket önlendi

    Bursa Mudanya ilçesinde bulunan Şafak apartmanının zemin katında çıkan yangın, çalışan alarm sayesinde hızlı müdahale ile kontrol altına alındı. Evde bulunan görme engelli bir vatandaş da kurtarıldı. Polis ekipleri yangının çıkış sebebini araştırıyor.

  • Dağlarda çiriş otu bereketi
    10:19 Dağlarda çiriş otu bereketi

    Erzurum'da çarşı pazarda sıkça görülen çiriş otu, dağlarda yaban hayvanlarının da ilgisini çekiyor. Bahar aylarıyla birlikte Erzurum'un yüksek kesimlerinde ortaya çıkan çiriş otu, vatandaşlar tarafından toplanmaya başlandı. Ayrıca çiriş otu, tıbbi faydaları sebebiyle tedavi amaçlı da kullanılıyor. Yemeklerde de sıkça kullanılan çiriş otu, vitamin, antioksidan, lif ve mineral içerikleriyle vücudu besliyor.

  • Bursa'da mağarada define faciası: 1 kişi öldü, mahsur kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor
    10:15 Bursa'da mağarada define faciası: 1 kişi öldü, mahsur kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan definecilerden biri göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Mahsur kalan 2 kişi için kurtarma çalışmaları devam ediyor. Jandarma, AFAD ve JAK ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Kars'ta Baraj Yatağındaki Eski Köy Sulara Gömüldü
    10:14 Kars'ta Baraj Yatağındaki Eski Köy Sulara Gömüldü

    Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Karakurt Barajı'nda su seviyesinin hızla yükselmesi sonucu eski Karakurt köyü sular altında kaldı. Kilise ve tarihi taş evlerin bulunduğu köy, tamamen kaybolma riskiyle karşı karşıya.

  • Rize'de çamaşır asmak için balkona çıkan vatandaş şoke oldu
    10:11 Rize'de çamaşır asmak için balkona çıkan vatandaş şoke oldu

    Rize'de çamaşır asmak için balkona çıkan bir vatandaş, sepetindeki deliği ve yerde bulunan mermi çekirdeğini görünce şoke oldu. Vatandaş, olayın ardından polise haber vererek insanların daha duyarlı olması gerektiğine vurgu yaptı.

  • Doğu Anadolu Bölgesi'nde Yaban Hayvanları da Çiriş Otu İle Besleniyor
    10:10 Doğu Anadolu Bölgesi'nde Yaban Hayvanları da Çiriş Otu İle Besleniyor

    Erzurum'da ortaya çıkan çiriş otu, yüksek kesimlerde yaşayan yaban keçilerinin de ilgisini çekiyor. Doğal olarak yetişen çiriş otu, bölgede birçok yemek yapımında kullanılıyor ve halk tarafından tedavi amacıyla da kullanılıyor.

  • Antalya'da teleferik kazası sonrası kabinler yere indirilerek park pozisyonuna alındı
    10:09 Antalya'da teleferik kazası sonrası kabinler yere indirilerek park pozisyonuna alındı

    Antalya'da meydana gelen teleferik kazasının ardından 5 gün havada asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı. Kazanın nedeni olarak yapılan incelemelerde kusurlar tespit edildi ve 14 şüpheli gözaltına alındı. Kabinler, bir kez daha incelenecek.

  • Yağış sonrası Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı
    10:07 Yağış sonrası Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

    Van'da şubat ve mart aylarında yoğun kar yağışının, nisan ayında ise yağmurun etkili olması dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü'nün su seviyesinde iyileşmeye neden oldu. Van Gölü, 2019-2023 yılları arasında su kaybı yaşadı ancak bu yılın ilk 4 ayında yoğun yağışlarla su seviyesi yükselmeye başladı. Prof. Dr. Alaeddinoğlu, havzanın suyunu yönetmek zorunda olduklarını belirtti ve ileri dönemlerde sel ve taşkın riskine dikkat çekti.

  • Mağarada define faciası! Kaçak kazı yapan 3 kişi hayatını kaybetti
    09:59 Mağarada define faciası! Kaçak kazı yapan 3 kişi hayatını kaybetti

    Bursa İznik'te uzun süredir definecilerin hedefinde olduğu öğrenilen 5 metrelik mağara içinde kaçak kazı sırasında göçük meydana geldi. Mağarada mahsur kalan 3 kişi hayatını kaybederken, AFAD ve jandarmanın bölgedeki çalışmaları sürüyor.


Advertisement