Başkan Can'ın Ankara Temasları - Son Dakika
Yaşam

Başkan Can'ın Ankara Temasları

Başkan Can\'ın Ankara Temasları

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, bir takım temaslar için Ankara’ya gitti.

19.10.2018 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, bir takım temaslar için Ankara'ya gitti.

Başkan Can, Ankara temasları kapsamında ilk olarak Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ömer Arısoy'u, ardından AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'yı makamlarında ziyaret ederek, bu yıl Bilecik'te 13'üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali'ne davet etti. Ziyaretleri sonrası kısa bir açıklamada bulunan Başkan Can, "Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ömer Arısoy'a ziyarette bulunduk. 13. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalimize davet ettik ve kültür ve turizm alanında yürütmüş olduğumuz çalışmalara ilişkin olarak istişare ve değerlendirmelerde bulunduk. Katkıları ve destekleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Bu ziyaret sonrası geçmişiyle övünen geleceğe emin adımlarla yürüyen marka şehir Bilecik'imize birlikte hizmet ettiğimiz, Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı'yı Gazi Meclisimizdeki makamında ziyarette bulunduk. Vekilimizle çalışmalarımıza ilişkin olarak istişarelerde bulunduk. İlgi ve alakaları sebebiyle teşekkür ediyorum. Çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum" ifadelerine yer verdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Can'ın Ankara Temasları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ata eziyet eden kişilere ceza kesildi
    01:57 Ata eziyet eden kişilere ceza kesildi

    Ardahan'ın Göle ilçesinde, ata taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek eziyet eden 2 kişiye 14 bin 432 lira para cezası uygulandı. Göle Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı tespit ve inceleme sonucunda, şahısların M.K. ve M.T.Ç. olduğu belirlendi. Şüphelilere Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında cezai işlem uygulandı.

  • Artvin'de aç kalan ayılar kayak tesisine dadandı
    01:42 Artvin'de aç kalan ayılar kayak tesisine dadandı

    Artvin'de aç kalan ayılar, Atabarı Kayak Merkezi'ndeki personel ve idari binalara zarar vererek yiyecek aradı. Ayılar, kapıları ve camları kırarak içeride yiyecek aradı ve tesislere maddi hasar verdi. Konuyla ilgili olarak Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü açıklama yaptı ve can güvenliğini tehdit edecek bir durum olmadığını belirtti.

  • Artvin'de çöp döküm ve depolama sahasında metan gazı patlaması sonucu yangın çıktı
    01:28 Artvin'de çöp döküm ve depolama sahasında metan gazı patlaması sonucu yangın çıktı

    Artvin-Ardahan kara yolunun Varyant mevkisinde Çoruh Vadisi kenarındaki vahşi çöp depolama sahasında metan gazı patlaması sonucu yangın başladı. Artvin Belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi
    00:49 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangından etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı
    00:40 Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı

    Kadıköy'de seyir halindeki otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki otomobile çarptı, ardından da takla attı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Advertisement