Başkan Can Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yaşam

Başkan Can Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Can Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Pelitözü Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

17.01.2019 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Pelitözü Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi'nin faaliyetleri hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can, mahalle sakinlerinin isteklerinin çözümü noktasında talimatlar verdi. Bilecik Belediyesi olarak vatandaşların istek ve taleplerini dinlemeye devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, "31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra mahalle statüsü kazanacak olan Pelitözü Mahallemizin değerli sakinleri ile bir araya geldik. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini aldık. Birlikte çözüm üretiyor birlikte Bilecik'imizi yönetiyoruz" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Can Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın'ın İncirliova ilçesinde trafik ışığı sayısı arttı
    13:18 Aydın'ın İncirliova ilçesinde trafik ışığı sayısı arttı

    Aydın'ın İncirliova ilçesine yapılan yeni trafik ışığı ile birlikte sürücülerin beklediği trafik ışığı sayısı 9'a yükseldi. Gerenkova Mahallesi'nde bulunan okullara servislerin öğrenci taşıdığını ve öğrencilerin yolun karşısına geçmekte zorlandığını belirten muhtar, trafik ışığı talebinin karşılanmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

  • Alanya'da okul bahçesindeki yılan itfaiye tarafından yakalandı
    13:15 Alanya'da okul bahçesindeki yılan itfaiye tarafından yakalandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir okulun bahçesindeki ağaçta yer alan yılan itfaiye ekipleri tarafından yakalandı ve doğaya bırakıldı. İtfaiyenin yılanı yakalama çalışması ise öğrenciler tarafından alkış aldı.

  • İstanbul'da yunusların coşkusu kameraya yansıdı
    13:09 İstanbul'da yunusların coşkusu kameraya yansıdı

    Ramazan Bayramı tatilinde İstanbul Sarayburnu açıklarında 2 yunus balığın metrelerce yükseğe zıpladığı anlar sosyal medyada milyonlarca kez görüntülendi. Alman amatör fotoğrafçı Johannes Moths, Maltepe Sahili açıklarında görüntülediği 2 yunusun ağır çekim tekniği ile yavaşlatılmış görüntülerini paylaştı. Marmara Denizi'nde artan yunus balığı popülasyonu, fotoğrafçıların ilgi odağı haline geldi.

  • Hakkari'de Kurtlar Ahıra Dadandı: 60 Hayvan Telef Oldu
    12:58 Hakkari'de Kurtlar Ahıra Dadandı: 60 Hayvan Telef Oldu

    Hakkari'nin Depin Vadisi'nde hayvancılıkla geçimini sağlayan bir vatandaşın ahır olarak kullandığı mağaraya akşam saatlerinde aç kurtlar dadandı. Kurtlar, 30 keçi ve 30 oğlağı telef etti. Olayın ardından bölgeye gelen veteriner, yaralı hayvanların imha edilmesi gerektiğini belirtti.

  • İstanbul'da Ramazan Bayramı tatilinde yunuslar metrelerce yükseğe zıpladı
    12:54 İstanbul'da Ramazan Bayramı tatilinde yunuslar metrelerce yükseğe zıpladı

    İstanbul Sarayburnu açıklarında 2 yunus balığının Ramazan Bayramı tatilinde metrelerce yükseğe zıpladığı anlar, sosyal medyada milyonlarca kez paylaşıldı. Alman amatör fotoğrafçı Johannes Moths, Maltepe Sahili açıklarında çektiği eşsiz görüntülerle yunusları şehrin sembol yapılarıyla bir araya getiriyor. Yunusların ağır çekim tekniğiyle görüntülendiği videolar, izleyenlere masalsı bir yolculuk sunuyor. Marmara Denizi'ndeki yunus balığı popülasyonunun artmasıyla birlikte, yunuslar fotoğrafçıların ilgi odağı haline gelmiştir.

  • Başkan Ahmet Akın, sürpriz evlilik teklifine denk geldi
    12:47 Başkan Ahmet Akın, sürpriz evlilik teklifine denk geldi

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi ve çiftin nikahını kıydı.

  • Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi
    12:40 Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi

    Muhsin Emir ve Buse Demirci, Datça Kumluk Plajında meşaleler eşliğinde sürpriz evlilik teklifi yaparak bir buçuk yıllık arkadaşlıklarını resmiyete döktü. Buse Demirci, erkek arkadaşının sürpriz teklifine şaşkınlıkla karşılık verirken, Muhsin Emir ise Buse'nin hayatını değiştirdiğini ve en güzel kadını bulduğunu söyledi.

  • Sakarya'nın Taraklı ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Sami Yıldız, 68 yıldır şimşir gereçleri üreterek geçimini sağlıyor
    12:32 Sakarya'nın Taraklı ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Sami Yıldız, 68 yıldır şimşir gereçleri üreterek geçimini sağlıyor

    Sakarya'nın Taraklı ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Sami Yıldız, 68 yıldır az sayıda usta tarafından el emeğiyle yapılan ve coğrafi işarete kavuşan şimşir gereçleri üreterek geçimini sağlıyor. Şimşir kaşıklar, bakteri üretmemesi ve besin değerini düşürmemesiyle biliniyor. Yıldız, ürettiği şimşir gereçlerini müşterilere sunarak geçimini sağlıyor.

  • Ardahan'da yaralı kerkenez kuşu tedavi altına alındı
    12:31 Ardahan'da yaralı kerkenez kuşu tedavi altına alındı

    Ardahan'ın Göle ilçesindeki Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu bahçesinde yaralı bulunan kerkenez kuşu, tedavi edilmek üzere Ardahan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Kerkenez, tedavi sonrası uçma yeteneğini kazandığında doğal yaşam alanına bırakılacak.

  • Leylekler yuvaya döndü, fabrikada üretime ara verildi
    12:30 Leylekler yuvaya döndü, fabrikada üretime ara verildi

    Sivas'ta faaliyet gösteren ESTAŞ, leyleklerin bacasında yuva yapması nedeniyle üretimi durdurdu. Leyleklerin zarar görmemesi için fabrika yönetimi, göç edene kadar üretime ara verdi. Fabrika, leyleklere ev sahipliği yaparak doğaya ve çevreye saygılı bir firma olduğunu gösteriyor.


Advertisement