Başkan Çelik'ten Miraç Kandili Mesajı - Son Dakika
Güncel

Başkan Çelik'ten Miraç Kandili Mesajı

Başkan Çelik\'ten Miraç Kandili Mesajı

AFAD Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ayhan Çelik, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

02.04.2019 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AFAD Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ayhan Çelik, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Genel Başkan Çelik, tüm İslam aleminin kandilini tebrik etti. Çelik, "İnanç dünyamızda vazgeçilmez bir yere sahip olan Miraç Kandili'ni en iyi şekilde idrak etmemiz gerekir. Üç aylar mevsiminin manevi hayatımıza getirdiği bereketle birlikte dini hayatımızda önemli bir yeri olan İsra ve Miraç gecesine ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. İsra ve Miraç Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V)'in kutlu yolculuğunun ve Rabbi ile buluşmasının adıdır. Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve birlikteliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek geceyi büyük bir fırsat olarak görmeliyiz. Miraç; birçok ilahi hikmeti, sırrı ve bereketi içinde barındıran mübarek gecelerimizden birisidir. Miraç bir yükseliştir. Sevgili Peygamberimizin Yüce Allah'ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili'nde hayatımızın ve geçmişin muhasebesini yapmak için iyi bir fırsattır. Bizler de bu fırsatı bilmeli ve en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Semanın kapılarının ardına kadar açıldığı, rahmetin, merhametin ve mağfiretin bol bol yağdığı böyle bir gecede Allah'tan bağışlanma dilemeli, küsler barışmalı, kırgınlıklar giderilmelidir. Mübarek üç aylar içerisinde idrak ettiğimiz Miraç Kandili'nin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diler, birliğimizin ve kardeşliğimizin daha da güçlenmesini temenni ediyorum" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Çelik'ten Miraç Kandili Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Isparta'da atıl okulun çatısında yangın çıktı
    19:08 Isparta'da atıl okulun çatısında yangın çıktı

    Isparta'nın Eğirdir ilçesinde atıl durumdaki bir okulun çatısında çıkan yangında hasar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi ve yangın söndürüldü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

  • Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    18:58 Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Metin Genç başkanlığında yapılan toplantıda, yeni dönemde güzel hizmetler yapmanın iradesi vurgulandı. Meclis 1. Başkanvekilliğine Faruk Kanca, 2. Başkanvekilliğine ise Cevdet Bayraktar seçildi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen ve diğer siyasi parti temsilcileri de katıldı.

  • Kamyonetten savrulan kamelya 3 belediye işçisini yaraladı
    18:56 Kamyonetten savrulan kamelya 3 belediye işçisini yaraladı

    Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde seyir halindeki kamyonetten savrulan kamelyanın sıkıştırdığı 3 belediye işçisi yaralandı. Yaralanan işçiler hastaneye kaldırıldı.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı
    18:54 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın evinde Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve 5'e 2 pas çalışmalarının ardından maçın son taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Gaziantep FK, bu antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement