Başkan Çelikcan'dan Adanaspor'a Prim - Son Dakika
Spor

Başkan Çelikcan'dan Adanaspor'a Prim

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana Demirspor ve Adanaspor’a sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

01.04.2018 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana Demir spor ve Adanaspor'a sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Adanaspor'un, Samsunspor maçında galip gelmesi halinde 100 bin lira prim sözünün geçerli olduğunu belirtti.

Adana Demirspor'a söz verilen primin verildiğini belirten Başkan Çelikcan, "Adana'nın 2 önemli takımı şu anda istenilen yerde değil. Adanalı olarak kulüplerimize destek olmak ve futbolcu kardeşlerimizi teşvik etmek amacıyla Adana Demirspor'a primlerini takdim ettik. Sıra Adanaspor'da. Umarım onlar da Samsunspor'u yenerek primi hak ederler" şeklinde konuştu.

Değişik branşlarda Adana'daki spor kulüplerinin başarılı olması halinde Adana'nın tanıtımının daha iyi olacağını belirten Başkan Çelikcan, "Spor kulüplerinin başarılı olması için Adanalı vatandaşlarımız takımlara sahiplenip destek vermelidir. Spor kulüplerimiz de başarılı olursa yurt içinden ve yurt dışından birçok insan kentimize gelip burada ekonomiye katkı sağlarlar. Hem esnaflarımız kazanır, hem Adana kazanır" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Çelikcan'dan Adanaspor'a Prim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement