Başkan Çelikcan'dan Mitinge Davet - Son Dakika
Güncel

Başkan Çelikcan'dan Mitinge Davet

Başkan Çelikcan\'dan Mitinge Davet

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 1 Nisan Pazar günü saat 12.00’de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı Adana’da ve Yüreğir’de ağırlamaktan onur duyacaklarını belirtti.

30.03.2018 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 1 Nisan Pazar günü saat 12.00'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı Adana'da ve Yüreğir'de ağırlamaktan onur duyacaklarını belirtti.

Adanalı bütün vatandaşları Serinevler Spor Salonu önünde yapılacak olan mitinge davet eden Başkan Çelikcan, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Adanalı vatandaşlarımızla buluşacaklardır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyada da mazlumların sesi olduğunu belirten Çelikcan, "Güçlü Türkiye'nin mimarını ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Bütün enerjisini vatandaşlarına, ülkesine hizmete adayan 'Milletin Adamı' Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan birçok kimsenin hayal bile edemediği bir çok projeyi gerçekleştirdi. Hafta sonu biz de kendisini en iyi şekilde ağırlayacağız" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Çelikcan'dan Mitinge Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk Kızılayı Genel Başkanı Hatay'da Depremzedelerle İftar Yaptı
    20:23 Türk Kızılayı Genel Başkanı Hatay'da Depremzedelerle İftar Yaptı

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıtarak onlarla vakit geçirdi. Konuşmasında, depremzedelerin yanında olacaklarını ve birlikte iftar açacaklarını belirten Yılmaz, bu zor günlerin geçeceğine olan inancını dile getirdi.


Advertisement