Başkan Çelikcan, 'Vicdan Konvoyu'nu Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Çelikcan, 'Vicdan Konvoyu'nu Ağırladı

Başkan Çelikcan, \'Vicdan Konvoyu\'nu Ağırladı

İstanbul’dan 6 Mart’ta yola çıkan dünyanın değişik ülkelerinden 3 bin 500 kişilik Vicdan Konvoyu Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın misafiri oldu.

08.03.2018 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'dan 6 Mart'ta yola çıkan dünyanın değişik ülkelerinden 3 bin 500 kişilik Vicdan Konvoyu Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın misafiri oldu. Suriye'de kadınların yaşadığı insanlık dramına dikkat çekmek için yola çıkan gurubu Başkan Çelikcan ve eşi Mehtap Çelikcan Adana fuar alanında ağırladıktan sonra yolcu etti.

Suriye'deki 6 binin üzerinde şiddete maruz kalan, cezaevinde yatan insanlara destek olmak amacıyla yola çıkan 3 bin 500 kişilik gurubun burada yaşanan insanlık dışı olaylara dikkat çekmek amacıyla böyle bir etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çelikcan, "Bu anlamlı ve haklı çığlığa destek olmak amacıyla misafirlerimizi ağırlayıp, uğurladık. İnsanlık adına çok önemli bir görev yapıyorlar" dedi.

Birlik ve beraberliğimizi bozmayalım

Dünyada acı çekenlerin ve zulme uğrayanların Müslümanlar olduğunu belirten Başkan Çelikcan, "Türk Milleti olarak çevremizde yaşanan olaylara baktığımızda zulme uğrayan, acı çeken, yerlerinden ve yurtlarından edilen hep Müslümanlar olmuştur. Bizler çevremizde yaşanan acı olaylardan ders çıkarmalıyız. Birlik ve beraberlik içersinde hareket ederek bu oyunları bertaraf etmeliyiz. Oynanmak istenen oyunlara karşı Mehmetçiklerimiz canla başla mücadele ediyor. Onların bu kutlu mücadelesinde Türk Milleti askerinin arkasındadır. Tez zamanda fitne odaklarını dağıtırlar. Allah yardımcıları olsun. Ordumuz orada yaşanan çilelere ve acılara son verip oraları gerçek sahiplerine teslim edeceklerdir" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Çelikcan, 'Vicdan Konvoyu'nu Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement