Başkan Çerçi Başarılı Badmintoncuları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi Başarılı Badmintoncuları Ağırladı

Başkan Çerçi Başarılı Badmintoncuları Ağırladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi Ankara’da gerçekleştirilen ‘9-11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında derece alan Yunusemre Belediyespor Badminton takımı sporcuları Gökay Göl ve Emirhan Karadağ’ı makamında ağırladı.

08.02.2017 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi Ankara'da gerçekleştirilen '9-11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında derece alan Yunusemre Belediyespor Badminton takımı sporcuları Gökay Göl ve Emirhan Karadağ'ı makamında ağırladı.

Yunusemre Belediyespor Badminton takımı Ankara'nın Sincan ilçesinde 27 ilden 89 kulüp ve 300 sporcunun katıldığı '9-11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında elde ettikleri derecelerle sevindirdi. Başarılı Badmintonculardan Tek Erkeklerde Türkiye 2'ncisi ve Çift Erkeklerde Türkiye 3'üncüsü olan Gökay Göl ile Çift Erkeklerde Türkiye 3'üncüsü olan Emirhan Karadağ Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Belediyesi Spor Müdürü Ahmet Sak, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve Badminton Hocası İsmet Özel hazır bulundu. Genç sporcuları kutlayan Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, yakalanan başarıların kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Başkan Çerçi, "Yunusemre Belediyespor 13 branşta başarılı sporcular yetiştiriyor. Badminton branşı da bunlardan biri. Sporcularımız Ankara'da gerçekleştirilen şampiyonadan güzel derecelerle döndüler. Başarılı sporcularımızı kutluyorum. Türkiye derecelerinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Yunusemre Belediyespor olarak spora ve sporcularımıza yönelik desteklerimiz artarak devam edecek" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi Başarılı Badmintoncuları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement