Başkan Çerçi Down Sendromlu Çocuklarla Pasta Kesti - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi Down Sendromlu Çocuklarla Pasta Kesti

Başkan Çerçi Down Sendromlu Çocuklarla Pasta Kesti

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Gününde Şükran Bilginer Özel Eğitim Merkezini ziyaret etti.

21.03.2017 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Gününde Şükran Bilginer Özel Eğitim Merkezini ziyaret etti. Down Sendromlu öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Çerçi, onlarla birlikte pasta kesti.

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü'nde özel çocukları unutmayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şükran Bilginer Özel Eğitim Merkezinde eğitim gören Down Sendromlu öğrencilerle bir araya geldi. Ziyarette Başkan Çerçi'ye Sosyal Yardım Müdürü Ahmet Mustafa Süzer eşlik etti. Belediye Başkanı Çerçi'yi yoğun bir sevgi ve ilgiyle karşılayan öğrenciler, onunla birlikte bir süre basketbol oynadı. Öğrencilerin yetiştirdiği Sevgi Bahçesi serasını gezen Başkan Çerçi, daha sonra Öğretmenler Odası'nda miniklerle birlikte pasta kesti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Çerçi, günün anısına öğrencilere hediyeler takdim etti.

Günün önemine dikkat çeken Başkan Çerçi, her 700 çocuktan birinin Down Sendromlu doğduğunu hatırlattı. Belediye Başkanı Çerçi, "21 Mart günü bir çok önemli şey oluyor. Bunlardan biri de 21 Mart'ın Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü olarak geçmesi. Down Sendromu hakkında bilinçlenmemiz ve insanları bilinçlendirmemiz gerekiyor. Down Sendromlu bireylerin eksiği değil fazlası vardır. Sevgi dolu olan bu çocuklarımız iyi bir eğitimle hayatlarını idame ettirebilir, iş sahibi dahi olabilirler. Yunusemre Belediyesi olarak bu bilinçle hareket ederek çocuklarımıza özen gösteriyor, toplumda yer edinmelerine imkan sağlıyoruz" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi Down Sendromlu Çocuklarla Pasta Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement