Başkan Ceyhun Dumlupınar'da - Son Dakika
Politika

Başkan Ceyhun Dumlupınar'da

Başkan Ceyhun Dumlupınar\'da

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Dumlupınar ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

24.01.2020 10:29  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Dumlupınar ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu'nu makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun'a Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, Dumlupınar AK Parti İlçe Başkanı Ali Bursa, İl Genel Meclis Üyesi Şaban Türk eşlik eti. Ziyarette Dumlupınar'ın tarihi dokusu ve Başkomutan Tarihi Milli Parkı Gelişim Projesi, tanıtım faaliyetleri ve yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Abbasoğlu ve Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, İl Başkanı Sebahattin Ceyhun'a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar dilediler. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Ceyhun Dumlupınar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İsrail, İran'ın İsfahan eyaletine misilleme saldırısı düzenledi
    08:17 İsrail, İran'ın İsfahan eyaletine misilleme saldırısı düzenledi

    İran'ın 300'e yakın füze ve İHA ile düzenlediği 'Gerçek Vaat' operasyonu İsrail'i tedirgin ederken, Tel Aviv yönetimi gece saatlerinde İsfahan'a misilleme saldırısı düzenledi. İsrail'in İsfahan eyaletinde bulunan birçok nükleer tesisi hedef aldığı saldırı dünya genelinde endişe yaratırken, İran devlet televizyonu saldırı sırasında tesislerde herhangi bir zarar oluşmadığını açıkladı.

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.


Advertisement