Başkan Çöl, Sandıklı'da Gazetecileri Misafir Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Çöl, Sandıklı'da Gazetecileri Misafir Etti

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Afyonkarahisar'da çalışan gazetecileri ilçede misafir etti.

19.01.2018 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Afyonkarahisar'da çalışan gazetecileri ilçede misafir etti.

Basın mensupları Çöl ile birlikte kaplıca, Sandıklı merkezindeki tarihi mekanları ve belediyenin yatırımlarını gezdi.

Kaplıcadaki belediye marketi, kaplıca meydanı, mesire alanları, ilçe merkezindeki 15 Temmuz Kent Meydanı, Gençlik Merkezi, Bedesten projesi projelerini yerinde görme ve inceleme fırsatı bulan basın mensupları çalışmalar hakkında Çöl'den detaylı bilgi aldı.

Daha sonra Çöl, bir termal otelin toplantı salonunda göreve geldiği günden bugüne ilçede yapılan yatırım ve hizmetleri anlattı.

Toplantıda Çöl, şunları söyledi:

"Seçim döneminde söz verdiğimiz her projeyi gerçekleştirdik" diyen Çöl, "Göreve geldiğimiz ilk günde yaptımız ilk işlerden biri personele olan maaş borçlarını ödemek oldu. 12 milyon lira gibi bir rakam ödedik. Şuan Allah'a şükür personelimizin bir kuruş alacağı yok ve düzenli olarak maaşlarını alıyor. Bunun yanında Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Sanjet her yıl zarar eden bir şirketti.

Vatandaşların ısınması için günlük bir kamyon kömür yakılıyordu. Bugün ise 1 kilogram dahi kömür yakmadan vatandaşlarımızı ısıtıyoruz. Zarar eden bir şirket bugün itibariyle 2 milyon lira kazanç sağlayan bir şirket haline gelirken Sanjet'e de iki yıldır hiç zam yapmıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Çöl, Sandıklı'da Gazetecileri Misafir Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement