Başkan Çolakbayrakdar: "Kocasinan için konforlu ve kalıcı hizmetler yapıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Çolakbayrakdar: "Kocasinan için konforlu ve kalıcı hizmetler yapıyoruz"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kocasinan için konforlu ve kalıcı hizmetler yapıyoruz"

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde devam eden yenileme ve kaldırım çalışmalarını inceledi.

13.07.2020 11:48  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde devam eden yenileme ve kaldırım çalışmalarını inceledi. Kocasinan'a konforlu ve kalıcı hizmetler yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar'ın incelemeler sırasında karşılaştığı Kocasinan'ın kadim büyüğü Cemal Özkan ise 'Gönülden gönüle köprü var' diyerek Başkan Çolakbayrakdar'a duyduğu sevgiyi dile getirdi.

Çalışmaların yoğun tempoda devam ettiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çekti. Kocasinan'a kalıcı hizmetler yapmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti;

"Fevzi Çakmak ve Mimarsinan Mahallesi'nde geçen yıl eksik kalan yerlerde yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Çoruh ve diğer caddelerde eksik kalan kısımları da tamamlayarak, hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bütün gayretimiz, hemşehrilerimizin daha huzurlu ve daha mutlu bir şekilde yaşayacakları çevreyi inşa edebilmek içindir. İhtiyaç duyulan yerlerde yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan yeni hizmetler yaparken bir yandan da mevcut olan yerleri yeniliyoruz. Özellikle kadim mahallerimizde devam ettirdiğimiz yenileme çalışmalarımızı birçok mahallede sürdürüyoruz. Kocasinan ilçemizde yenileme çalışmalarını tamamlayarak ardından da yeni yapılacak olan altyapı ve yolları yaparak, hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Hem imar olarak şehrimizi geliştirmek ve bölgemizi güzelleştirmek hem de mevcut imarlı bölgeleri de daha yaşanılabilir hale getirmek için çalışıyoruz. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum."

Yaptığı incelemeler esnasında mahalle sakinlerinin hal ve hatırını sormayı da ihmal etmeyen Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlarla sohbet etti. Mahalleye yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocasinan'ın kadim büyüğü Cemal Özkan ise Başkan Çolakbayrakdar'a teşekkür etti. Sıcak ve samimi havada gerçekleşen sohbette çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların sorunlarını bire bir çözmeye çalıştıklarının altını çizerek, iletilen istekle ilgili bizzat takip edeceğini ve ilgileneceğini ifade etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Çolakbayrakdar: 'Kocasinan için konforlu ve kalıcı hizmetler yapıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gölpazarı'nda Çıkan Orman Yangını Kontrol Altına Alındı
    11:04 Gölpazarı'nda Çıkan Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

    Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde bir tarlada yakılan meyve dallarından sıçrayan ateş sonucu çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla kontrol altına alındı. Gölpazarı Kaymakamlığı, yangınların ciddi sonuçlara yol açabileceğini belirterek vatandaşlara ateş yakmama konusunda uyarıda bulundu.

  • Uğur Gülen Türkiye Sigorta Birliği Başkanlığına yeniden seçildi
    11:04 Uğur Gülen Türkiye Sigorta Birliği Başkanlığına yeniden seçildi

    Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanlığına Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen yeniden seçildi. Gülen, sektörün sürdürülebilirliğini sağlamak ve sigortalılık oranlarını artırmak için çalışacaklarını belirtti. Sigorta sektöründe yaşanan zorluklara rağmen prim üretimi 2023'te 483 milyar liraya ulaştı ve sektörün aktif büyüklüğü 1,4 trilyon lirayı aştı. Gülen, 2024 beklentileri arasında 740 milyar lira civarında prim üretimi ve 1,3 trilyon liraya yakın bir fon büyüklüğü hedeflediklerini ifade etti.

  • Ressam Orhan Umut'un 'Gece Görüşü' sergisi DG Art Gallery & Projects'de açıldı
    11:03 Ressam Orhan Umut'un 'Gece Görüşü' sergisi DG Art Gallery & Projects'de açıldı

    Küratörlüğünü Zeynep Öztürk'ün üstlendiği ressam Orhan Umut'un 50 eserinden oluşan 'Gece Görüşü' sergisi, DG Art Gallery & Projects'de ziyaretçilere açıldı. Serginin adı, gece temalı resimlerden esinlenilerek konuldu. Sergi, 11 Mayıs tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

  • Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı
    11:02 Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde gerçekleştirilen 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri olan S.C. ve Z.F. isimli şahıslar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Toplam değeri 163 bin TL olan hırsızlık olaylarına ilişkin olarak başlatılan çalışmalarda şüphelilerin kimlik bilgileri tespit edildi.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.


Advertisement