Başkan Dede'nin, Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Başkan Dede'nin, Veda Ziyaretleri

Seçimlerden sonra başkanlık görevi sona eren Belediye Başkanı Necmettin Dede, veda ziyaretlerine devam ediyor.

29.03.2014 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçimlerden sonra başkanlık görevi sona eren Belediye Başkanı Necmettin Dede, veda ziyaretlerine devam ediyor.

Kentteki esnafı gezerek veda ziyaretlerinde bulunan Başkan Dede, milletvekilliği ve 2 dönem yaptığı belediye başkanlığı görevlerinde, Muş'un menfaatlerini göz önünde bulundurduğunu söyledi.

Hiçbir zaman Muş'un ve Muşlunun başını yere eğdirecek tutum ve davranış içinde bulunmadığını belirten Dede, şunları kaydetti:

"Bu şehre sevdalıyım, borçluyum, ekmeğini yedim, suyunu içtim. Burası beni büyüten şehirdir. Hizmette kendim için işin maddi boyutuyla ilgilenmedim. Belediyemin sağlıklı yürümesi için cebimden harcamalar yaptım ve maaşımı almadığım çok ay oldu. Allah'ıma şükür, 'çaldı, çırptı, kendisine ve yakınlarına menfaat temin ettirdi' dedirtmedim. Çalmak isteyenlere de müsaade etmedim. Beytülmal olan belediyemin kasasını her şeyin üstünde tuttum. Zaman zaman hemşehrilerim beni yanlış anladı. Yerden göğe kadar haksız oldukları halde hakaretlere maruz kaldım. Personellerimizin dövüldüğü zamanlar da oldu. Yine de hizmetten yılmadım."

Görev süresi boyunca dik durduğunu ve doğruluktan taviz vermediğini anlatan Dede, yolsuzluğa geçit vermediğini ifade etti.

Dede, "İlin çehresinde nelerin değiştirildiğini takdirlerinize bırakıyorum. Bakanlık ve hazine yardımı almadan, tamamen belediyenin öz kaynaklarıyla hizmet vermeye çalıştım" diye konuştu. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Dede'nin, Veda Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement