Başkan Demir: "Salıpazarı'nda alt yapı seneye tamam" - Son Dakika
Politika

Başkan Demir: "Salıpazarı'nda alt yapı seneye tamam"

Başkan Demir: "Salıpazarı\'nda alt yapı seneye tamam"

Salıpazarı ilçesinde yapılan yatırımları yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Salıpazarı'nda önümüzdeki sene alt yapıyı bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

24.09.2020 14:48  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salıpazarı ilçesinde yapılan yatırımları yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Salıpazarı'nda önümüzdeki sene alt yapıyı bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Başkan Mustafa Demir, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ile birlikte ilçede yapımı tamamlanan ve devam eden yol çalışmalarını inceledi. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nihat Soğuk ve AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman'ın da eşlik ettiği mahalle ziyaretlerinde Başkan Demir vatandaşlarla da bir araya geldi.

17 ilçede ekiplerin planlanan yolları tamamlamak için büyük gayret sarf ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Salıpazarı ilçesi Alanyaykın, Karacalar, Biçme, Muslubey, Tahnal Mahallelerinde yapımı tamamlanan ve devam eden beton ve sathi kaplama yol çalışmalarını inceledik. Geçen sene şehir genelinde 447 kilometre yol yaptık. O yolları yaparken bu sene için hazırlıklarımızı da tamamladık. Kendi personelimiz ve makinelerimizle yapıyoruz. Bu yıl için bin 100 kilometre programladık. 3 ay gibi bir süre kaldı bu yılın bitmesine. Seneye de bin 300 kilometre alacağız programa" diye konuştu.

Alt yapı ve içme suyu noktasında bütün sorunların çözüme kavuşacağını ifade eden Başkan Demir, " Türkiye'nin iş yapma kabiliyeti en yüksek, vatandaşla irtibat noktasının tamamını yüzde yüz kurmuş, vatandaşın sevdiği, saydığı bir belediyeyi size kazandıracağız. Bunun için buradayız. Bütün mahallelerimizi tek tek ziyaret ediyoruz. Yaptığımız hizmetleri yerine görüp, yapılacak olanlar için de programı bir kez daha yenileyeceğiz. Salıpazarı'nda önümüzdeki sene altyapıyı bitirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Demir: 'Salıpazarı'nda alt yapı seneye tamam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan'ı resmi törenle karşıladı
    17:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan'ı resmi törenle karşıladı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'ı resmi törenle karşıladı.

  • Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan, İdil ilçesinin su sorununun çözülmesini talep etti
    17:43 Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan, İdil ilçesinin su sorununun çözülmesini talep etti

    DEM Parti Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Şırnak'ın İdil ilçesinin su sorununun çözülmesini talep etti. Aslan, İdil Belediyesinin su ve kanalizasyon şebekesini yenileme işinden dolayı 45 milyon lira borcu olduğunu ifade ederek, ilçenin su sorununun halen çözülmediğini belirtti. Aslan, belediyenin borçlarının Hazine tarafından silinmesini ve yeni bir su projesinin yapılmasını istedi.

  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    17:40 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Fırat Görgel başkanlığında ilk kez toplandı. Nisan ayı olağan toplantısında gündem maddeleri okundu ve başkanvekilleri, divan katipliği, encümen ve ihtisas komisyon üyelerinin seçimi yapıldı. Ayrıca Tarihi Kentler Birliği ve Sağlıklı Kentler Birliğine üye seçimleri de gerçekleştirildi. Görgel, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ın yeniden imar ve inşa edilmesi noktasında tüm belediye başkanları ve meclis üyelerine teşekkür etti ve bu sorumluluğun layıkıyla yerine getirileceğine inandığını belirtti.

  • Bingöl'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
    17:40 Bingöl'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

    Bingöl'de Vali Ahmet Hamdi Usta başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, 2024 yılında gerçekleştirilen projelerin değerlendirmesi yapıldı. Vali Usta, 132 projeden 12'sinin tamamlandığını, 84 projenin devam ettiğini ve 25 projenin ihale aşamasında olduğunu belirtti.

  • Ebrar Sitesi Aileleri: Hukuki Mücadelemizi Sürdüreceğiz
    17:40 Ebrar Sitesi Aileleri: Hukuki Mücadelemizi Sürdüreceğiz

    Kahramanmaraş'ta yaşanan depremde yakınlarını kaybeden Ebrar Sitesi aileleri, basın açıklaması yaparak hukuki mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini ifade etti. Açıklamada, felaketin sorumlularının yargı önünde hesap vermesi ve eksikliklerin giderilerek adil bir yargı süreci talep edildi.

  • AFAD Başkanlığı İklim Değişikliği Afet Yönetimi Projesi Kapanış Konferansı Düzenlendi
    17:39 AFAD Başkanlığı İklim Değişikliği Afet Yönetimi Projesi Kapanış Konferansı Düzenlendi

    Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı tarafından düzenlenen İklim Değişikliği Afet Yönetimi Projesi Kapanış Konferansı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Konferansta, iklim değişikliği ile mücadelede uluslararası işbirliğinin önemi vurgulandı ve 2053 hedeflerine ulaşmak için daha fazla çalışma gerektiği belirtildi. Ayrıca, Türkiye'nin farklı meteorolojik afetlere hazır olması gerektiği vurgulandı ve iklim değişikliğinin neden olduğu afetlere karşı önlemler alındığı ifade edildi.

  • Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Develi'yi Ziyaret Etti
    17:38 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Develi'yi Ziyaret Etti

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Develi ilçesini ziyaret ederek, ilçe protokolüyle bir araya geldi, spor kulübü alanını inceledi, belediye başkanıyla görüştü, okul ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, şehit polis memurunun ailesini ziyaret etti.

  • Pütürge Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    17:37 Pütürge Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Pütürge Belediye Meclisi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanı Mikail Sülük başkanlığında ilk kez toplandı. Meclis üyelerinin görev dağılımı yapıldı ve yeni dönemde yapılacak projeler hakkında bilgi verildi.

  • Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Yakutistan ile ilişkilerin geliştiğini söyledi
    17:33 Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Yakutistan ile ilişkilerin geliştiğini söyledi

    Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Rusya Federasyonu'na bağlı Yakutistan (Saha Cumhuriyeti) ile ilişkilerinin dinamik bir şekilde geliştiğini söyledi. Tokayev, Yakutistan Başkanı Aysen Nikolayev'i kabul ederek, karşılıklı ticaret hacmindeki artışın bu ilişkilerin bir göstergesi olduğunu belirtti. Yakutistan Günleri etkinliği kapsamında düzenlenen görüşmede tarım, madencilik, dijitalleşme ve turizm alanlarında işbirliği konuları ele alındı.


Advertisement