Başkan Demircan: "Nöbetlere Bulunduğumuz Yerde Devam Edeceğiz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Demircan: "Nöbetlere Bulunduğumuz Yerde Devam Edeceğiz"

Başkan Demircan: "Nöbetlere Bulunduğumuz Yerde Devam Edeceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 26 gündür meydanlarda aralıksız nöbet tutan vatandaşlara seslenen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Bundan böyle demokrasi nöbetine bulunduğumuz yerde devam edeceğiz" dedi.

11.08.2016 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 26 gündür meydanlarda aralıksız nöbet tutan vatandaşlara seslenen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Bundan böyle demokrasi nöbetine bulunduğumuz yerde devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 26 gündür coşkuyla devam eden "Demokrasi ve Milli İrade Nöbetleri" ikinci emre kadar sona erdi. Taksim Meydanı'nda nöbet tutan on binlerce vatan aşığına seslenen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "15 Temmuz akşamı burada yaşananlar, Türkiye'nin bütün meydanlarında yaşananlar o hissiyat bize yeniden vatanımızı, yeniden bayrağımızı, yeniden bir millet nasıl olur duygusunu, şühedalarımızı, gazilerimizi, milletimizi yeniden hatırlattı, yeniden yaşattı. Teşekkürler Beyoğlu, teşekkürler İstanbul" dedi.

Vatan nöbetinin son gününde Taksim Meydanı'nı dolduran vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Demircan bol bol fotoğraf çekildi.

"Bundan sonra annelere, esnafa, işçiye ve sanayiciye büyük görev düşüyor"

"Bundan böyle demokrasi nöbetine bulunduğumuz yerde devam edeceğiz" diyen Başkan Demircan, "Yenikapı mitinginde Cumhurbaşkanımız dedi ya bir virgül koyuyoruz. O günden beri eminim siz de aynı şeyi düşünüyorsunuz. Nöbetlerimiz sona erdi. Ama kalbimizde nöbetlerimizi tutmaya devam edeceğiz. Değerli arkadaşlar Taksim Meydanı'ndaki nöbetimiz fiilen burada bitmiş olabilir. Ama vazifelerimiz devam ediyor.  Bundan sonra anneler çocuklarını, yavrularını okulda büyük adam yetiştirmek için motive edecekler. Başında olduğumuz işlerde işimizi iyi yaparak nöbetimiz devam edecek. Esnaf işini daha iyi yapacak, sanayici daha iyi daha yaratıcı işler üretecek ve dünya çapında rekabet edeceği ürünler geliştirecek. Çünkü bunlar zayıf bir Türkiye istiyor. Bunlar refaha ulaşmamış bir Türkiye istiyor. Bunlar bu şanlı bayrağın göklere ve daha yükseğe çıkmasını işte böyle engellemeye çalışıyor. Biz gerektiğinde meydanları yine dolduracağız. Ama dersimizin başında yavrularımızı yetiştirirken bu bilinçle bu gayretle bu hedefle bu istiklal mücadelesi ile zihinlerdeki nöbetimizi görevimizin başında devam edeceğiz. Türkiye daha zengin olursa işte düşmanlarımız orada çatlayacaktır. İşte dostlarımız orada daha çok sevinecek. Belki bundan sonraki vazifemiz bu. Bu vazifeyi önemseyerek hayatımızın ilkesi haline getirmek en önemli ilkemiz olsa gerek diyerek düşünüyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demircan: 'Nöbetlere Bulunduğumuz Yerde Devam Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement