Başkan Demirkol, Pazar Gününü İlçe Kırsalında Geçirdi - Son Dakika
Politika

Başkan Demirkol, Pazar Gününü İlçe Kırsalında Geçirdi

Başkan Demirkol, Pazar Gününü İlçe Kırsalında Geçirdi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, pazar mesaisinde Konuklu kırsal Mahallesinde yapımı devam eden yol yapım ile cami ve taziye evlerine yapılan destek çalışmalarını yerinde inceleyip, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

06.11.2017 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, pazar mesaisinde Konuklu kırsal Mahallesinde yapımı devam eden yol yapım ile cami ve taziye evlerine yapılan destek çalışmalarını yerinde inceleyip, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Başkan Fevzi Demirkol, ilçe genelindeki mahalleleri gezerek, vatandaşların taleplerini bire bir, yapılan çalışmaları da yerinde incelemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Demirkol, pazar mesaisinde Konuklu kırsal Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Halil Öksüzoğlu ve Haliliye Belediyesi birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Demirkol, ilk olarak mahalle sakinleriyle görüşerek, taleplerini dinledi. Mahalle sakinlerinin talep, teşekkürlerini alan Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için de beraberindeki birim müdürlerine talimat verdi.

Mahalle sakinleriyle görüştükten sonra Başkan Demirkol, cami ve taziye evlerine yapılan destek çalışmalarını yerinde kontrol etti.

"Eski ve yeni yerleşim yerlerinde çalışmalarımız devam ediyor"

Başkan Fevzi Demirkol, ibadethanelerdeki çalışmaları kontrol ettikten sonra beraberindekiler birlikte mahalledeki yol çalışmalarını denetledi. Konuklu'da 2014 yılı öncesinde imara açılan alanlardaki yeni yol açma ve stabilize yol yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Demirkol, eski yerleşim alanlarındaki kilitli beton parke çalışmalarını da denetledi. Yapılan çalışmalarla ilgili de Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan'dan bilgiler alan Başkan Demirkol, görüştüğü mahalle sakinleri de çalışmalarının devam edeceği bilgisini aktardı.

Başkan Demirkol'un pazar mesaisini Konuklu'da geçirmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Mahalle Muhtarı Halil Öksüzoğlu, "Başkanımıza pazar gününü bize ayırdığı için teşekkür ederim, ayaklarına sağlık. Başkanımızdan çok memnunuz, geldi çalışmaları yerinde kontrol etti. Kendisinden ve ekibinden Allah razı olsun" dedi.

Başkan Fevzi Demirkol da, Konuklu'nun eski ve yeni yerleşim alanlarında çalışmalarının devam ettiğinin altını çizerek, "Haliliye Belediyesi olarak Konuklu Mahallemizdeki çalışmalarımızı Muhtarımız Halil Öksüzoğlu ile birlikte yerinde inceledik. Konuklu Mahallesi bilindiği üzere eski bir yerleşim alanı ve 2014 yılı öncesinde imara açılmış bir yerleşim alanıdır. Muhtarımızla birlikte eski yerleşim alanındaki kilitli parke taşı çalışmalarını ve yeni yerleşim alanında yapılaşmanın henüz başlamadığı veya yeni başladığı bölgelerde yeni yol açma çalışmalarımızı inceledik. Fen İşleri Müdürlüğümüz, Konuklu Mahallemizde hem yeni yerleşim alanı ve hem de eski yerleşim alanında çalışmalarını devam ettirmektedir. Ayrıca Konuklu Mahallemizde yapılmış olan cami, taziye evi, bir kısmını bizim tamamladığımız taziye evlerini inceledik. Konuklu bölgesindeki çalışmalarımız devam edecektir" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Demirkol, Pazar Gününü İlçe Kırsalında Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement