Başkan Demirtaş: "Ortak paydamız İlkadım'ı hak ettiği hizmetle buluşturmaktır" - Son Dakika
Politika

Başkan Demirtaş: "Ortak paydamız İlkadım'ı hak ettiği hizmetle buluşturmaktır"

Başkan Demirtaş: "Ortak paydamız İlkadım\'ı hak ettiği hizmetle buluşturmaktır"

SAMSUN (İHA) – Muhtarlarla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "İlçemize hizmet veren tüm muhtarlarımız benim başımın tacıdır.

18.10.2019 14:12  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUN (İHA) – Muhtarlarla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "İlçemize hizmet veren tüm muhtarlarımız benim başımın tacıdır. Bizim ortak paydamız, İlkadım'ı hak ettiği hizmetle buluşturmaktır" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla İlkadım'lı muhtarlarla buluştu. Ihlamur Kafe'deki buluşmaya çok sayıda muhtar ile belediye meclis üyeleri katıldı. Muhtarların masalarını gezerek tek tek selamlaşan ve sohbet eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yaptığı konuşmada İlkadım ilçesine hizmet etmenin bir ayrıcalık olduğunu belirterek, düğünde cenazede ve hizmette mahallenin her şeyi olan muhtarların görevlerini özverili şekilde sürdürdüklerini söyledi.

"Muhtarlar belediyemizin çözüm ortağıdır"

Şehirlerde de mahallelerin bütün sorularının önce muhtarlara geldiğini dile getiren Başkan Necattin Demirtaş, "Muhtarlığın ne kadar zor olduğunu en yakın bilenlerdenim. Her zaman halkla iç içe olmaya özen gösteriyorum. Mahallelerdeki sorunların çözümünde muhtarlarımızın görüşlerini her zaman dikkate alırım. Muhtarlar belediyelerimizin direk çözüm ortağıdır. Vatandaş önce muhtara sonra ilçe belediye başkanına geliyor. Eğer hedefiniz vatandaşa hizmetse muhtarlarla beraber çalışır ve hizmeti birlikte götürürsünüz" diye konuştu.

Ekonomik ve sosyal kalkınmanın yerelden başladığına da dikkat çeken Başkan Demirtaş, "Sizler, mahallelerinizdeki her bir hanenin sevincini de hüznünü de eksiğini de en iyi şekilde bilen ve belediye olarak bizlerin yapacağı hizmetlere en somut katkı ve önerileri sunacak kişilersiniz. Sizlerin vasıtasıyla İlkadım ilçe halkımıza vereceğimiz hizmetlerin hızını ve kalitesini yükseltmek istiyoruz. Mahalle ve köylerinizde yaşadığınız sıkıntıları, bizlerden beklentilerinizi iletmeniz ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmanızı önemsiyoruz. İlçemize hizmet veren tüm muhtarlarımız benim başımın tacıdır. Bizim ortak paydamız, İlkadım'ı hak ettiği hizmetle buluşturmaktır. Bu vesile ile burada bulunan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutluyorum" şeklinde konuştu.

Toplantıda söz alan Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ise şunları söyledi:

"Böyle bir organizasyonda bizleri bir araya getirerek sorunlarımızı dinleyen İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a şahsım ve tüm muhtar arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum."

Toplantıya ayrıca Atakum Muhtarlar Dernek Başkanı Zeki Topsakal, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Kadın Kolları Başkanı ve Atakum Adatepe Mahallesi Muhtarı Havva Rendeci, İlkadım Belediyesi meclis üyeleri katılım sağladı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Demirtaş: 'Ortak paydamız İlkadım'ı hak ettiği hizmetle buluşturmaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyesi yakalandı
    09:30 İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyesi yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-27' operasyonuyla kırmızı ve sarı bültenle aranan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov'un yakalandığını açıkladı. Zharımbetov, dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından aranıyordu.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
    09:17 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

    31 Mart Yerel Seçimleri'nde yeniden seçilen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na tebrik ziyaretleri sürüyor. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar tarafından yapılan tebrik ziyaretleri Başkan Bakkalcıoğlu tarafından teşekkürle karşılandı.

  • Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi
    09:15 Batman'ın Sason ilçesinde ilk kadın muhtar seçildi

    Batman'ın Sason ilçesine bağlı Yolüstü köyünden muhtarlığa seçilen Züleyha Avunç, ilçenin ilk kadın muhtarı unvanını aldı. Avunç, köydeki kadınları geziye götürmek için belediye başkanının kapısını çaldı.

  • Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi
    09:02 Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi

    Asaf Savaş Akat İktisat Ödül Töreni, siyasi partilerin grup toplantıları, İçişleri Bakanı'nın trafik verileri açıklaması, 1 Mayıs programı basın açıklaması, İzmir Gemi Söküm Koordinasyonu'nun basın açıklaması, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, YRP Genel Başkan Yardımcısı'nın açıklamaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı yapılacak.

  • Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP'li Meclis Üyesi Cavit Cebeci'yi başkan yardımcısı olarak atadı
    08:52 Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP'li Meclis Üyesi Cavit Cebeci'yi başkan yardımcısı olarak atadı

    Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP'li Meclis Üyesi Cavit Cebeci'yi belediye başkan yardımcısı olarak görevlendirdi. Cebeci, Ertaş'ın seçim sürecinde yakın çalışma ekibinden olan bir isimdir.

  • Mersin'in Mut ilçesinde İki Kadın Muhtar Adayı Seçimleri Kazandı
    08:49 Mersin'in Mut ilçesinde İki Kadın Muhtar Adayı Seçimleri Kazandı

    Mersin'in Mut ilçesinde gerçekleşen mahalli idareler genel seçimlerinde, Fatma Ayan ve Fatma Dorla isimli iki kadın muhtar adayı seçimleri kazanarak muhtar seçildi. Ayan, Tuğrul Mahallesi'nde 63 oy alarak muhtar seçilirken, Dorla ise Çömelek Mahallesi'nde 125 oy alarak muhtar seçildi. İki kadın muhtar da görevlerine başlamak için mazbatalarını aldı ve mahallelerinde hizmet etmek için çalışacaklarını ifade etti.

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement