Başkan Doğan İzmek Kursiyerlerine Belgelerini Verdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan İzmek Kursiyerlerine Belgelerini Verdi

Başkan Doğan İzmek Kursiyerlerine Belgelerini Verdi

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan İZMEK kurslarını bitirenlere belgeleri düzenlenen törenlerle veriliyor.

26.05.2017 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan İZMEK kurslarını bitirenlere belgeleri düzenlenen törenlerle veriliyor.

Alikahya Kültür Merkezi'nde açılan ev tekstili, giyim, iğne oyası, ahşap boyama, geleneksel el nakışı, yağlı boya resim kursunu bitiren 350 kursiyere İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın da katıldığı törenle belgeleri verildi.

Belge dağıtım ve yıl sonu sergi açılışına Başkan Doğan'ın yanı sıra Belediye meclis üyesi Ersin Alpaslan, Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç,

kursiyerler ile çok sayıda vatandaş katıldı.Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın belge dağıtımında yaptığı konuşmada, "İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'a vermiş olduğu destekler için teşekkür ediyorum. Başkanımız sayesinde 140 bin kişiye kurs verdik" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan konuşmasında, "İZMEK'ler en büyük halk üniversitesidir. Her yıl 20 binden fazla kişi mezun veriyoruz. Bütün çabamız sizlerin mutlu olmasıdır. Sizler mutlu oldukça bizler de mutlu oluyoruz. İZMEK'leri sadece bir kurs merkezi olarak görmeyin. Buralar, dostlukların, arkadaşlıkların geliştiği adeta birer terapi merkezleri gibidir. Biz her zaman 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışı içindeyiz. Bir annenin huzuru bir milletin huzurudur. Sizin yuvanızda yetişen bireyler yarınlarda bayrağımızın, vatanımızın, değerlerimizin sahibi oluyorlar. Bugünlere kolay gelmedik. Anadolu'yu yurt edindiğimizden beri çok canlar, çok şehitler verdik. Ne mücadelelerle bugünlere geldik. 15 Temmuz'da da millet olarak tek yürek olup ülkemizi parçalamak isteyenlere karşı koyduk. Bizler bir beraber oldukça hiçbir güç ülkemize zarar veremez" şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Başkan Doğan, kadınlara yönelik projelere büyük önem verdiklerini de ifade ederek, "Spor salonları, gezilerimiz, kadın sosyal yaşam merkezimiz, bebek emzirme kabinlerimiz, mikro kredi ile kadınlarımızın daha mutlu olması için çalışıyoruz. Biz kadın dostu bir belediyeyiz. Annelere bir sürprizimiz daha var. Yakında anne bebek kafe açacağız. Buraya sadece anneler çocuklarıyla gelecekler, bebekleriyle oynayacak, kahvesini içecek dinlenecek varsa psikolojik danışmanlık alacak. Bu projede Türkiye'de ilk olacak" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri verildi. Kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan İzmek Kursiyerlerine Belgelerini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement