İzmit Belediye Başkanı Doğan Özyapı Sitesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Doğan Özyapı Sitesini Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Doğan Özyapı Sitesini Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, 60 haneli Özyapı Sitesi sakinlerini ziyaret etti.

13.12.2013 13:33  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Turgut mahallesi Cami Arkası sokak Çınaraltı Spor Tesisleri'nin yanında bulunan 60 haneli Özyapı Sitesi sakinlerini ziyaret etti.

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimi, AK Parti Turgut Mahalle Temsilcisi Önder Karakaş ve Özyapı Sitesi Site Yöneticisi Nermin Bulca'nın kendisine eşlik ettiği ziyarette vatandaşlara İzmit Belediyesi tarafından yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Doğan, "Biz ne yaptıysak, ne başardıysak hepsini sizlerle birlikte yaptık. Doğruluktan, dürüstlükten vazgeçmedik, geçmeyiz" dedi.

Belediye çalışmaları hakkındaki bilgilendirmenin ardından vatandaşların soru, talep ve önerilerini büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Doğan tüm sorulara samimi yanıtlar verdi. Yapılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden site sakinleri site yanında bulunan istinat duvarı hakkındaki önerilerini Başkan Doğan ile paylaştılar. Doğan bu önerileri dikkate alacaklarını ve çalışma başlatacaklarını söyledi.

Site sakinlerinin çeşme suyunda koku olduğunu belirtmesi üzerine Başkan Doğan, "Ben hep çeşmeden su içiyorum. Gayet güzel tadı var. Ancak sizin suyunuzda metalik bir tat var. Borulardan kaynaklanıyor olabilir. Bunu inceletelim" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Doğan Özyapı Sitesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement