Başkan Doğan, "Projeler Lafta Kalmıyor, Hayata Geçiyor" - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, "Projeler Lafta Kalmıyor, Hayata Geçiyor"

Başkan Doğan, "Projeler Lafta Kalmıyor, Hayata Geçiyor"

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kocaeli Türk Kadınlar Birliği ile bir araya geldi.

20.01.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kocaeli Türk Kadınlar Birliği ile bir araya geldi. Programda İzmit Belediyesi'nin kadınlara yönelik hizmetlerini anlatan Başkan Doğan, "Sizler için ne yapsak az. Siz kadınların hakkını ödememiz mümkün değil" dedi.

Kadın odaklı hizmetlere büyük önem veren ve İzmit Belediyesi'nin en büyük projesi olan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'ni önümüzdeki günlerde hizmete açacak olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kocaeli Türk Kadınlar Birliği üyeleriyle bir araya geldi. Kocaeli Türk Kadınlar Birliği Başkanı Aysel Baladın, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve birlik üyelerinin katıldığı programda konuşan Doğan, "Kadın hayatın her alanında olmalı" dedi.

Hizmetlerde kadın odaklı yaklaşımlar içinde olduklarına vurgu yapan Doğan, "İzmit Belediye Başkanı olarak bu şehrin kadınlarını, ülkemin kadınlarını çok önemsiyorum. Çünkü kadınımız bu ülkenin geçmişinde olduğu gibi, bugününde de büyük rol sahibidir ve bu gelecekte de böyle olacaktır. Kadınlarımız sosyal, sanatsal, ticari, siyasi hayatın içinde, hayatın her alanında olmalıdır. Buna büyük önem veriyorum" diye konuştu.

"İzmit Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak kadın odaklı hizmetlerimizi lafta bırakmıyor, hayata geçiriyoruz" diyen Başkan Doğan, "İzmit Belediyesi Kadın Meclisi'nin çalışmaları, İZMEK kursları, el emeği satış ofisleri, fitness salonları, İzmit Belediyesi'nin en büyük yatırımı olan ve yakında açacağımız Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi bunun en büyük kanıtıdır" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın kadın odaklı çalışmalarını faydalı bulduklarını ifade eden Kocaeli Türk Kadınlar Birliği Başkanı Aysel Baladır ise, "Başkan Doğan'ın kadına verdiği değerin samimi olduğunu biliyoruz. Kendisi bunu davranışlarıyla, hizmetleri ile gösteriyor. Kendisine teşekkür ediyor. Başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, 'Projeler Lafta Kalmıyor, Hayata Geçiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement