Başkan Ellibeş Balaban Evlerine Konuk Oldu - Son Dakika
Güncel

Başkan Ellibeş Balaban Evlerine Konuk Oldu

Başkan Ellibeş Balaban Evlerine Konuk Oldu

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İhsaniye Çiftlik Mahallesi Gölcük Devlet Hastanesi arkasında bulunan Balaban evleri sakinleriyle bir araya geldi.

11.07.2013 12:29  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İhsaniyeÇiftlik Mahallesi Gölcük Devlet Hastanesi arkasında bulunan Balaban evlerisakinleriyle bir araya geldi. Balaban evleri site sakinlerinin daveti üzerinetertip edilen toplantıya katılan Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak İlçegenelindeki yapılan çalışmalardan kısaca bahsederek akabinde Balaban evlerisakinlerinin istek ve taleplerini dinledi, kendisine aktarılan sorunlarıkonusunda bir çalışma yapmak üzere talimat verdi.

Balaban evleri site alanı içindehazırlanan toplantıda, Site sakinlerinden gelen istek ve taleplerde özelliklesite yolu üzerinde aydınlatmaların yapılmadığı için vatandaşların sıkıntıyaşadıklarını ve tedirgin oldukları, site içinde yolların yağışlardaçamurlaşarak sorun teşkil ettiğini ve site içinde oyun parkı yapılmasıkonusunda Başkan Ellibeş'den destek istediler.

Başkan Ellibeş,Balaban evleri sitesakinlerinin istek ve taleplerinin Belediye imkanları ölçüsündedeğerlendirileceğini belirterek yardımcı olmaya çalışılacağınısöyledi.Vatandaşlar Başkan Ellibeş'e yaptıkları davete katıldığı için teşekkürettiler.

Başkan Ellibeş'e Balaban evleri sitesakinleri ile yaptığı toplantıda Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, MehmetOlgun,Belediye Meclis Üyesi Levent Değirmenci ve Belediye birim müdürleri eşlikettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ellibeş Balaban Evlerine Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement