Başkan Erdoğan: "Mukaddes Bir Davanın İçerisindeyiz" - Son Dakika
Politika

Başkan Erdoğan: "Mukaddes Bir Davanın İçerisindeyiz"

Başkan Erdoğan: "Mukaddes Bir Davanın İçerisindeyiz"

Tut, Gölbaşı ve Besni ilçelerinde parti teşkilatlarıyla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, “Mukaddes bir davanın içerisindeyiz, yarın seçim olacakmış gibi bu davaya hizmet edeceğiz” dedi.

08.01.2018 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tut, Gölbaşı ve Besni ilçelerinde parti teşkilatlarıyla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, "Mukaddes bir davanın içerisindeyiz, yarın seçim olacakmış gibi bu davaya hizmet edeceğiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Tut, Gölbaşı ve Besni ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek ilçelerde vatandaşlarla sohbet etti.

Parti teşkilatlarını ziyaretinde konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, 2019 seçimi için yol haritasının belirlendiğini kaydetti.

Başkan Mehmet Erdoğan, "2019 seçimlerine hazırız. Seçim çalışmalarımıza başladık. İlçe kongrelerimizi tamamladıktan sonra sayın başbakanımızın da katılımıyla il kongremizi de en güzel bir şekilde yaptık. Teşkilatlarımızla birlikte yapmamış gereken yol haritamızı belirledik. Üyelerimizin güncellenmesi, mahalle ve köy başkanlarımızı yeniden güncelleyip, daha hızlı bir çalışma ortamına girmesini istiyoruz. Bu anlamda Tut, Gölbaşı ve Besni ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Partililerimizle bir araya geldik. Mahalle başkanlarımızı yeniden gözden geçiriyoruz. Ardından sandık görevlileri ve sandık yönetimleriyle ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Parti olarak bizler seçim sonrası nasıl olsa kazandık deyip durmuyoruz ve yeniden bir seçim varmış gibi seçim sabahından sonra çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. O nedenle 2019 seçimleri öncesi de çalışmalarımız aralıksız devam etmekte şu anda 2019 seçimlerine biz hazırız" dedi.

Erdoğan konuşmasının devamında, " Bütün teşkilatlarımız sivil toplum kuruluşlarıyla, esnaflarımızla bir araya gelip yaptığımız çalışmaları anlatacaklar, yapılması gerekenleri takip edip, rapor edecekler. Burada birlikte hareket etmemiz bize başarıyı getirecek. Çünkü biz AK Parti ailesi olarak milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz, ilçe başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız AK Parti'nin çıtasının bir kat daha yükselmesi için büyük gayret içerisindeyiz. Adıyaman'da oy oranımız oldukça yüksek ama hedefimiz son aldığımız oy oranın daha da üstüne çıkabilmektir. Bizler mukaddes bir davanın içerisindeyiz. Bu davaya hizmet etmek bizler için bir şereftir" dedi.

İl Başkanı Mehmet Erdoğan'a ziyaretler esnasında başkan yardımcıları Mehmet Dağtekin, Ömer Öncel, Emrah Bulucu ve Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu eşlik etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Erdoğan: 'Mukaddes Bir Davanın İçerisindeyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement