Başkan Ergün'den Yuntdağı Çıkarması - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün'den Yuntdağı Çıkarması

Başkan Ergün\'den Yuntdağı Çıkarması

Gün boyu Yuntdağı bölgesinde çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu kapsamda Bağyolu, Gülbahçe, Karayağcıhacılar ve Üçpınar mahallelerini ziyaret etti.

29.10.2017 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gün boyu Yuntdağı bölgesinde çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu kapsamda Bağyolu, Gülbahçe, Karayağcıhacılar ve Üçpınar mahallelerini ziyaret etti.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşların taleplerini dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yuntdağı bölgesinde temaslarda bulundu. Başkan Ergün'e, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Yasemin Buket Aktan, büyükşehir belediyesi ve MASKİ daire başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP Yunusemre ve Şehzadeler ilçe başkanları eşlik etti.

Bağyolu'nda asfalt müjdesi

İlk olarak Bağyolu Mahallesini ziyaret eden Başkan Ergün, Mahalle Muhtarı Feridun Yılmaz ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Mahalle kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ergün, büyükşehir belediyesinin bölgeye yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi. Ziyarette bölge sakinlerine de bir müjde veren Başkan Ergün, Bağyolu ve Muradiye arasında bağlantıyı sağlayacak olan yaklaşık 6 kilometrelik yolda da asfalt çalışması sözü verdi.

Başkan Ergün'den bayrak hassasiyeti

Bağyolu ziyareti sırasında mahalle kahvesinin önünde yıpranmış halde asılı olan Türk Bayrağı'nı gören Başkan Ergün, Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bayrağın yenilenmesi talimatını verdi. Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından zaman içerisinde yıpranan Türk bayrağı yenilenerek direğe asıldı.

Bağyolu Mahallesi'nin ardından Gülbahçe Mahallesini ziyaret eden Başkan Ergün'ü Mahalle Muhtarı Mustafa Atalan ve vatandaşlar karşıladı. Vatandaşlar mahallelerinde baştan aşağı yenilenen alt yapı çalışmaları ve ardından yapılan kilit parke çalışması nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Başkan Ergün ve beraberindekiler daha sonra Karayağcıhacılar Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Mehmet Gözlet ve mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Ergün, mahalle kahvesinde vatandaşlarla sohbet etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Ergün'e vatandaşlar yürütülen çalışmalar nedeniyle memnuniyetini iletti. Manisa'nın 17 ilçesinde hizmette ayrım yapmaksızın çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Ergün, "Bu kapsamda mahallerimizin sırasıyla önce alt yapı çalışmalarını yeniliyoruz. Ardından da kilit parke çalışmalarını yaparak tertemiz bir görünüme kavuşturuyoruz. Karayağhacılar Mahallemizde bu kapsamda alt yapı çalışmasının ardından yaklaşık 12 bin metre karelik kilit parke çalışması gerçekleştirdik" ifadelerinde bulundu.

Başkan Ergün, son olarak Üçpınar Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahallede bulunan kahvehanelerde vatandaşlarla tokalaşan Başkan Ergün, Mahalle Muhtarı İlker Öz tarafından karşılandı. Vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini ve memnuniyetlerini dinleyen Başkan Ergün, daha sonra mahallede yeni hizmete girecek olan Bodur Et ve Süt Ürünleri'nin açılışını yaptı. Açılış kurdelesini kesen Başkan Ergün ve beraberindekiler işyeri sahipleri Mehmet Emin Demir ve Yakup Demir'e bereketli kazançlar diledi.

Başkan Ergün yaptığı ziyaretlerde çocukları ve bayanları da unutmadı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Ergün, onlara top ve kırtasiye seti hediye ederken, kadınlara fular hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Ergün'den Yuntdağı Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement