AFAD: "39 vatandaşımız hayatını kaybetmiş; 885 vatandaşımız yaralanmıştır" - Son Dakika
Güncel

AFAD: "39 vatandaşımız hayatını kaybetmiş; 885 vatandaşımız yaralanmıştır"

AFAD: "39 vatandaşımız hayatını kaybetmiş; 885 vatandaşımız yaralanmıştır"

AFAD: "SAKOM'dan alınan ilk bilgilere göre 1'i boğulma sonucunda olmak üzere toplam 39 vatandaşımız hayatını kaybetmiş; 885 vatandaşımız yaralanmıştır.

31.10.2020 18:44  Güncelleme: 22:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AFAD: "SAKOM'dan alınan ilk bilgilere göre 1'i boğulma sonucunda olmak üzere toplam 39 vatandaşımız hayatını kaybetmiş; 885 vatandaşımız yaralanmıştır. İzmir'de halen 9 binada arama kurtarma çalışmaları devam etmektedir."

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AFAD: '39 vatandaşımız hayatını kaybetmiş; 885 vatandaşımız yaralanmıştır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elazığ'da İş Yerinde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
    12:23 Elazığ'da İş Yerinde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

    Elazığ'da bir iş yerinde sobadaki alevin sıçraması sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında çatı katı kül olurken, yangının odunluğa sıçramaması faciayı önledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Mersin Uluslararası Limanı'nda 25 Milyon TEU Konteyner Elleçlendi
    12:23 Mersin Uluslararası Limanı'nda 25 Milyon TEU Konteyner Elleçlendi

    Mersin Uluslararası Limanı'nda (MIP), 2007'den bu yana 25 milyon TEU konteyner elleçleme yapıldığı açıklandı. Limanda gerçekleşen 25 milyonuncu TEU konteyner elleçleme törenle kutlandı. Liman Genel Müdürü Ajay Kumar Singh, törende tüm paydaşlara teşekkür ederek daha iyi hedeflere ulaşmak için çalışacaklarını belirtti. Törene, Mersin Limanı Mülki İdare Amiri ve Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mersin Gümrük Bölge Müdürü Osman Göllüce, TCDD Mersin Limanı İşletme Müdürü Murat Birinci, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Sefa Çakır, Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Cebrail Orman, MIP Yönetim Kurulu Başkanı David Yang ve liman çalışanları katıldı.

  • Erzurum İspir'de Trafik Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti
    12:23 Erzurum İspir'de Trafik Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Erzurum'un İspir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nden Gazze'ye 10 Bin Zıbın Takımı
    12:21 Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nden Gazze'ye 10 Bin Zıbın Takımı

    Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde görevli usta öğreticiler, Gazze'deki bebekler için 10 bin zıbın takımı üretti. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, takımların Mersin üzerinden Gazze'ye gönderileceğini belirtti.

  • Mardin 1969 Spor, Aliağa Futbol A.Ş. maçı hazırlıklarına başladı
    12:21 Mardin 1969 Spor, Aliağa Futbol A.Ş. maçı hazırlıklarına başladı

    Mardin 1969 Spor, Aliağa Futbol A.Ş. ile yapacakları maçın hazırlıklarına 21 Kasım Şehir Stadyumu'nda başladı. Teknik Direktör Ulaş Ulusan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Pas çalışması ve dayanıklılık koşularıyla devam eden idman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı.

  • Rize'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
    12:19 Rize'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

    Rize'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından yapılan aramada 76,10 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan M.P. ve S.P, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

  • Kopan elektrik kablosundan çıkan kıvılcımlar korkuttu
    12:18 Kopan elektrik kablosundan çıkan kıvılcımlar korkuttu

    Bursa'da merkez Yıldırım ilçesinde bulunan Demetevler Mahallesi'nde kopan elektrik kablosu mahalleliyi endişelendirdi. Kopan kablodan çıkan kıvılcımlar tehlike oluştururken, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Görevliler tarafından tamir edilen kablo, o anlar ise kameraya yansıdı.

  • MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
    12:18 MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son bir haftada 38 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

  • Edirne'de yapımı süren huzurevi birinci etap inşaat çalışmaları tamamlandı
    12:17 Edirne'de yapımı süren huzurevi birinci etap inşaat çalışmaları tamamlandı

    Edirne'de yapımı süren 200 kişilik huzurevi için birinci etap inşaat çalışmaları tamamlandı. Huzurevinde sinema salonu, atölyeler ve spor merkezi yer alacak. Bina çevresinde yürüyüş yolu, açık otopark ve ambulans yolu bulunacak.


Advertisement