Başkan Ergün Salihli'de Köprülü Kavşak Çalışmasını İnceledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün Salihli'de Köprülü Kavşak Çalışmasını İnceledi

Başkan Ergün Salihli\'de Köprülü Kavşak Çalışmasını İnceledi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretinde Salihli Köprülü Kavşağı’nda devam eden çalışmaları inceledi.

06.02.2018 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretinde Salihli Köprülü Kavşağı'nda devam eden çalışmaları inceledi. Çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alarak, çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Başkan Ergün, KDV dahil yaklaşık 53 milyon liraya mal olacak olan köprülü kavşağın Salihli'ye hayırlı olmasını temenni etti.

Salihli halkı tarafından ölüm yolu olarak adlandırılan Salihli Kavşağı'nda Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı kavşak projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve kurmaylarıyla birlikte yapımı devam eden kavşakta incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir ile yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların durumu hakkında bilgiler aldı. İnceleme esnasında çalışmalarda herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına dualar edilerek kurban kesildi. Kavşak çalışmasında şu ana kadar 624 fore kazık imalatından 210'unun tamamlandığı ve temel ayak betonları atıldı.

"9 ayda tamamlamayı hedefliyoruz"

KDV dahil yaklaşık 53 milyon liraya mal olacak olan kavşak çalışması hakkında bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "İlçemizin en büyük sıkıntılarından bir tanesi ölümlü kazalara sebebiyet veren İzmir-Ankara yolu üzerindeki kavşaktı. Bu sorunun önüne geçebilmek adına Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle Salihli Köprülü Kavşak Projesi'ni hayata geçirdik. Geçtiğimiz aylarda ihalesini ve yer teslimini yaptığımız kavşakla vatandaşlarımız bin 300 metre uzunluğundaki viyadüklerle hiçbir sinyalizasyona takılmadan gidebilecekler. 270 gün olarak planlanan yapım süresi sonunda kavşağımızı tamamlayıp Salihlili vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Ergün Salihli'de Köprülü Kavşak Çalışmasını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement