Başkan Ergün: "Turgutlu'da Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Teminatı" - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün: "Turgutlu'da Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Teminatı"

Başkan Ergün: "Turgutlu\'da Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Teminatı"

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu'ya kazandırdığı yaklaşık 270 milyon liralık yatırımla, ilçenin geçmişten gelen ve kangren haline dönüşen sorunlarını 5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde tarihe gömdü.

13.02.2019 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu'ya kazandırdığı yaklaşık 270 milyon liralık yatırımla, ilçenin geçmişten gelen ve kangren haline dönüşen sorunlarını 5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde tarihe gömdü. Yaşanabilir ve sağlıklı bir ilçe oluşturmak için çıkılan zorlu yolda, Turgutlu tarihinin en büyük proje ve yatırımları vatandaşların hizmetine sunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün 2009-2014 döneminde Manisa şehir merkezinde 57 mahallede hiçbir ayrım yapmadan ne hizmeti yaptıysak aynısını ilçelerimizde de yapacağım sözünü vermesiyle çıkılan yolda, 2014-2019 yılları arasında 5 yıl gibi bir süre zarfında; zamandan bağımsız saymakla bitirilemeyecek projeler ve yatırımlar hayata geçirildi. Turgutlu'nun büyük acılar yaşadığı ilçe girişi Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı ile artık yeni hedeflere ulaşmanın önünü açtı. Dur geç köprüleri tarih oldu, çift yönlü trafik akışının sağlandığı kenarlarında da yaya geçitleri olan köprüler ilçeye kazandırıldı. Geleceğimizin mirası olan çocuklarımız için açılan MABEM, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, ihtiyaç sahiplerine yönelik duyarlı bir proje olan Gıda Bankası, engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak yapılan destekler, ebedi istirahatgahlardaki bakım ve onarım çalışmaları, ulaşımda dönüşüm ile yenilenen modern araçlar, Çok Amaçlı Etkinlik Salonları, üreticilere yönelik tarımsal destekler, restorasyon çalışmaları, kapalı otopark ve pazaryeri, rekreasyon çalışmaları, ilçeden belki de dünyaya açılacak sporcuların yetişeceği spor salonu ve kapalı yüzme havuzu projesi, yol medeniyettir düşüncesinden hareketle yapılan asfalt ve kilit parke taşı işlerine kadar önemli ve bir o kadar gerekli olan yatırımlar, Turgutlu'ya kazandırıldı. Birçok belediyenin el atmak istemediği Atıksu Arıtma Tesislerinin işletmeye alınması, vatandaşımız görmüyor nasılsa hiç dokunmayalım diye çağın gerisinde bırakılan içme suyu, kanalizasyon altyapıları ve yağmursuyu hatları da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün döneminde Turgutlu'ya kazandırıldı.

"Projelerimiz hazır, biz hazırız"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu'ya bugüne kadar kazandırdıkları hizmetlerin hayırlı olmasını dileyerek, "Turgutlu halkımızın sağlığı, mutluluğu ve refahı için göreve geldiğimiz günden beri; tek tek sayacak olursak belki de yüzlerce projemizi hayata geçirdik. Bu süre zarfında kamu kaynaklarını doğru kullanarak, hedefimize adım adım yürüdük. Zahmetli ve zor süreçlerden geçen yatırımlarımız oldu. Fakat bu yatırımlar tamamlandığında vatandaşlarımız gerek sosyal medya hesaplarımızdan gerekse telefonla ulaşarak teşekkürlerini ve hayır dualarını tarafımıza iletti. Biz de bu teveccühlerden güç alarak, ilk günkü azim ve heyecanımızla yeni projelerimizi Turgutlu'ya kazandırmak istiyoruz. Hayırlı olsun, vatandaşlarımız güle güle kullansınlar" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Ergün: 'Turgutlu'da Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Teminatı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum'da yapılan asayiş uygulamasında aranan şahıslar yakalandı, alkollü araç kullananlara ceza uygulandı
    22:43 Çorum'da yapılan asayiş uygulamasında aranan şahıslar yakalandı, alkollü araç kullananlara ceza uygulandı

    Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen genel asayiş uygulamasında, aranması bulunan 2 şahıs yakalandı. Ayrıca, alkollü araç kullanan 13 sürücüye toplamda 153 bin 710 lira ceza kesildi. Uygulama kapsamında yapılan trafik kontrollerinde ise 125 araç sorgulandı ve 2 araç trafikten men edildi. Ayrıca, yapılan aramalarda 3 tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 3 adet kesici ve delici alet ile tabancalara ait fişek ve 14 adet sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

  • Gaziantep'te cinayet suçundan hapis cezası bulunan zanlı jandarma tarafından yakalandı
    22:34 Gaziantep'te cinayet suçundan hapis cezası bulunan zanlı jandarma tarafından yakalandı

    Gaziantep'te cinayet suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.S., Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Armutlu ilçesinde yakalandı. Zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

  • Muğla'da firari hükümlü yakalandı
    22:34 Muğla'da firari hükümlü yakalandı

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü E.S., Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. E.S., işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Yalova'da çıkan orman yangınına sebep olduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı
    22:34 Yalova'da çıkan orman yangınına sebep olduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı

    Yalova'nın Termal ilçesinde çıkan orman yangınıyla ilgili soruşturma devam ederken, yangına sebep olduğu iddia edilen E.K. isimli kişi ormanlık alanda saklanırken jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Zanlının ifadesinde yangının ısınmak amacıyla yaktığı ateşten çıktığını söylediği öğrenildi. E.K. jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    22:33 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD ve diğer kurumlar çalışmalara başladı. Can kaybı yaşanmazken, bazı binalarda hasar oluştu. Tedbirler alınmaya devam ediyor.


Advertisement