Başkan Esen, Hacısekililer ile iftar yaptı - Son Dakika
Güncel

Başkan Esen, Hacısekililer ile iftar yaptı

Başkan Esen, Hacısekililer ile iftar yaptı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Hacısekiler Mahallesi Muhtarlığı ve bölge halkı işbirliğiyle düzenlenen geleneksel iftar yemeğine katıldı.

28.05.2019 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Hacısekiler Mahallesi Muhtarlığı ve bölge halkı işbirliğiyle düzenlenen geleneksel iftar yemeğine katıldı.

Hacısekiler Mahallesinde verilen iftara Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, İlçe Jandarma Komutanı Özhan Nacar, Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Kıldıran ve çok sayıda muhtar ve vatandaş katıldı. Hacısekiler Mahalle Muhtarı Ali Ismık ve vatandaşlar tarafından karşılanan Semih Esen, meydanda düzenlenen iftar yemeğine katılan vatandaşları tek tek selamladı.

Yaptığı konuşmada Ramazan ayının önemine değinen Semih Esen, "11 ayın sultanı Ramazan ayında düzenlenen bu yemekler, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. Dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu anlamda bizleri geleneksel iftar yemeğinde buluşturan Hacısekiler Mahalle Muhtarımız Ali Ismık başta olmak üzere tüm bölge halkına teşekkür ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Esen, Hacısekililer ile iftar yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement