Başkan Eşkinat: "Avukatlık Mesleği Hukuk Devletinin Olmazsa Olmazı Yargı Erkinin Temel Taşı ve En... - Son Dakika
Yerel

Başkan Eşkinat: "Avukatlık Mesleği Hukuk Devletinin Olmazsa Olmazı Yargı Erkinin Temel Taşı ve En...

Başkan Eşkinat: "Avukatlık Mesleği Hukuk Devletinin Olmazsa Olmazı Yargı Erkinin Temel Taşı ve En...

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Tekirdağ Baro Başkanı Av. Erhan Sezer’i ziyaret etti.

05.04.2017 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Tekirdağ Baro Başkanı Av. Erhan Sezer'i ziyaret etti.

Başkan Eşkinat Baro Başkanı Sezer ve yönetim kurulu üyelerinin Avukatlar Günü'nü kutladıktan sonra yaptığı konuşmada, "Avukatlık mesleği hukuk devletinin olmazsa olmazı yargı erkinin temel taşı ve en büyük güvencesidir. Sizler hem bizlerin hem de hukuk devletinin savunucuları olarak zorlu bir görevdesiniz. Ben 5 Nisan Avukatlar Gününüzü bir kez daha kutluyor, zor şartlar altında yerine getirmeye çalıştığınız mesleğinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum" dedi.

Tekirdağ Baro Başkanı Avukat Erhan Sezer de, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, mesleki olarak büyük önem arz eden bu günde yanlarında olduğu için teşekkür etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Eşkinat: 'Avukatlık Mesleği Hukuk Devletinin Olmazsa Olmazı Yargı Erkinin Temel Taşı ve En... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement