Başkan Fadıloğlu, Birlik ve Beraberliğin Önemine İşaret Etti - Son Dakika
Politika

Başkan Fadıloğlu, Birlik ve Beraberliğin Önemine İşaret Etti

Başkan Fadıloğlu, Birlik ve Beraberliğin Önemine İşaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

27.04.2017 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Fadıloğlu, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 16 Nisan referandumu öncesi sahada birlikte çalıştığı AK Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı ile Dülük Göl Cefa Restoranda düzenlenen öğlen yemeğinde buluştu. Toplantıya, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ergan, Şehitkamil Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Yemekte konuşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, referandum öncesinde ve sonrasında büyük bir özveriyle çalışan AK Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatına teşekkür etti. Çalışmalardaki birlik ve beraberlik duygusunun artarak devam etmesi gerektiğini dile getiren Başkan Fadıloğlu, büyük bir gayetle çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır

Toplantıda katılımcılara hitaben konuşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu,"Çalışmalarımızda bize destek veren bütün arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Eğer bugün Belediye Başkanı olarak ekip arkadaşlarımız ve Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte hizmet verebiliyorsak, bu teşkilatımız sayesindedir. Her kademede emeği olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bir elin nesi var, iki elin sesi var. Bir başımıza hiçbir şeyiz. Kendimizi Kaf Dağında görmenin hiçbir manası yoktur. Elimizden gelen bütün gayreti ortaya koymaya çalışmalıyız. Ben, inanıyorum ki bütün arkadaşlarım elinden gelen gayreti ortaya koymaya çalıştı. Tabi yalnızca seçim endeksli iş yapmamız söz konusu değil. Bizim teşkilatımız zaten her zaman seçime hazırlıklı olarak aktif bir şekilde çalışıyor. Tüm teşkilatımız üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Tabi bu durum karşılıklı güven ve sadakat ile oluyor. Bizim yapacağımız birbirimizin eksiğini kapatmak. Biz birbirimize güç, kuvvet verirsek, Allah'ın izniyle biz, daha başarılı işleri hep birlikte yaparız. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır. Biz bu birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılacağız. Bugüne kadar vermiş olduğunuz tüm destekler için tekrar tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Durmak yok yola devam"

Toplantıda konuşan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ise "Göreve geldiğimiz günden beri kongreleri ve Ankara'daki büyük kongreleri de sayacak olursak, 16 Nisan'daki referandum, Şehitkamil teşkilatının sizlerle beraber, dava arkadaşlarımızla beraber 10. seçimi oldu. Bu süreç içerisinde özellikle son referandumda da yaklaşık 2 ay boyunca Kadın Kollarımız, evde çocuklarını, eşlerini yalnız bıraktılar, gece gündüz fedakarlık ettiler. Yine Gençlik Kollarımız, işlerinden oldular, ülkenin geleceği ile ilgili bu önemli bu referandum sürecine katkıda bulundular ve gece gündüz demeden çalıştılar. Meclis Üyesi arkadaşlarımız yine aynı gayreti gösterdiler. Tabi bu işi yaparken bizlere Belediye Başkanımız ve Başkan Yardımcılarımızın da her konuda desteği olmasaydı, bu başarıyı sağlayamazdık. İlk günden Belediye Başkanımızla tüm köyleri sizlerle birlikte gezdik. Bugün seçim sonuçlarına baktığımızda 1 Kasım ve 7 Haziran seçimlerinden çok çok iyi bir sonuç aldı. Bunda hepinizin katkısı fazlasıyla var. Ben bu konuda hepinize tek tek teşekkür ediyorum, Allah sizlerden razı olsun. Bu bilinç ve bu şuur olduğu sürece biz bundan sonraki bütün seçimlere de şuan itibariyle hazır olduğumuzu belirtiyoruz. Her seçimden sonra gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sloganımız olan 'durmak yok yola devam' parolasıyla bir sonraki seçimlere hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, program sonunda Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na günün anısına hediye takdim etti. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Fadıloğlu, Birlik ve Beraberliğin Önemine İşaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti
    04:37 Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti

    Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Venezuela'da düzenlenecek devlet başkanı seçimiyle ilgili adil bir seçim süreci yürütülmesini istedi. Lula da Silva, muhalefet adayının dışlanmasını eleştirirken Macron, muhalif adayların önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Halka Çağrıda Bulundu
    03:35 AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Halka Çağrıda Bulundu

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi Adayı Muhterem Kılıç, 31 Mart'ta halka "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısında bulundular.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak
    01:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek. Ayrıca, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul Programı'na da katılacak.

  • Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
    01:42 Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü

    Avcılar'da yaşanan olayda, Vehbi Yıldız adlı şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşi Serap Yıldız'ı bilinmeyen bir nedenle silahla vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın eylemi sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Serap Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından yapılan incelemelerin ardından Serap Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti
    01:33 Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti

    DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti. Babacan, partililer tarafından karşılandı ve partisinin Karlıova Belediye Başkan adayı İlyas Bingöl'e destek istedi. Babacan, Türkiye'deki sorunlarla ilgili hazırladıkları ansiklopediyi ve DEVA belediyeciliği ahlaki kural bildirgesini anlattı.


Advertisement