Başkan Fadıloğlu'ndan Lise Öğrencilerine Ösys Desteği - Son Dakika
Yerel

Başkan Fadıloğlu'ndan Lise Öğrencilerine Ösys Desteği

Başkan Fadıloğlu\'ndan Lise Öğrencilerine Ösys Desteği

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine puan türüne göre 2016 ÖSYS taban puanları ve başarı sıraları tercihlerin belirlenebileceği bir el rehberi kitapçığı verildi.

07.06.2017 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine puan türüne göre 2016 ÖSYS taban puanları ve başarı sıraları tercihlerin belirlenebileceği bir el rehberi kitapçığı verildi. İlçe genelinde bulunan tüm lise öğrencilerine yönelik toplam 10 bin adet ÖSYS tercih kitapçığı dağıtıldı.

Şehitkamil Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen programa; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yoğun ilgiyle karşılaştı. Başkan Fadıloğlu, yaklaşan sınav öncesi öğrencilerden son hazırlıklarını tamamlayarak sınava hazır olmalarını istedi.

Faklı ve hazır olan başarılı olur

Programda söz alan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilere doğru tercih yapmalarına yönelik önerilerde bulundu. Öğrencilere hitaben konuşan Başkan Fadıloğlu, "Kurumlar arası işbirliği çerçevesinde yapılan bu tür faaliyetleri önemsiyoruz. Belediyecilik yalnızca yol, kanalizasyon, altyapı demek değil. Biz Şehitkamil Belediyesi olarak eğitimin her noktasında elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Harcadığımız bütçeler, milletimizin bütçesidir. Bu kaynaklar yine millete hizmet edecekse A kurumunun ya da B kurumunun meselesi deyip, kenara çekilmiyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de bize verdiği destekle okul öncesinden başlayıp açık öğretimden üniversiteyi okutacak şekilde her türlü imkanı vatandaşlarımıza sunuyoruz. Faklı ve hazır olan başarılı olur. İnsanların mutlaka hedeflerinin olması lazım. Üniversite, insanlara farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Mutlak suretle benim sizlere tavsiyem imkanınız dahilinde sevdiğiniz bölümde okumaya çalışın. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın, sonrasında da tefekkür edin" dedi.

"Eğitime büyük katkılar sunan bir belediye başkanımız var"

Programda konuşan Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyorum. Şuanda etkinlik gerçekleştirdiğimiz okulumuzda Sayın Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun büyük emekleri var. Hem Şehitkamil Belediyesi olarak hem de Fadıloğlu ailesi olarak eğitime büyük katkılar sunan bir Belediye Başkanımız var. Kurumlar arası işbirliğinin Türkiye'de ne anlama geldiğini Şehitkamil Belediyesinden ve Rıdvan Beyden öğrenmemiz gerektiğine inanıyorum. Her konuda bize yardımcı olan Başkanımıza ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"Kitapçığın bizler için çok faydalı olacağını düşünüyoruz"

Dağıtılan tercih kitapçığının kendileri açısından önemine dikkat çeken öğrenciler, "Başkanımız gerçekten bizler için güzel bir konuşma yaptı. En azından içimizi rahatlatacak konulardan bahsetti. Kendi hayatından verdiği kesitlerle bizleri gerçekten rahatlattı ve iyi motive olduk. Gelip bizlere bilgiler sunduğu için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten üzerimizdeki yükün kalktığını fark ettik. Dağıtılan bu kitapçığın bizler için çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Başkanımıza vermiş olduğu bu desteklerinden ötürü de yürekten teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kitap dağıtımının ardından Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fadıloğlu'ndan Lise Öğrencilerine Ösys Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement