Başkan Fadıloğlu'ndan öğretmenlere özel armağan - Son Dakika
Güncel

Başkan Fadıloğlu'ndan öğretmenlere özel armağan

Başkan Fadıloğlu\'ndan öğretmenlere özel armağan

Gaziantep (İHA) Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Öğretmenler Günü dolayısıyla Emine Hümayun Özhelvacı Ortaokulu öğretmenlerini ziyaret etti.

26.11.2019 14:07  Güncelleme: 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep (İHA) Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Öğretmenler Günü dolayısıyla Emine Hümayun Özhelvacı Ortaokulu öğretmenlerini ziyaret etti. Öğretmenlerin özel günlerini tebrik eden Başkan Fadıloğlu, öğretmenlere belediyeye ait serada yetiştirilen çiçeklerden armağan etti.

Her fırsatta okulları ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle buluşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Öğretmenler Günü dolayısıyla bu kez de Emine Hümayun Özhelvacı Ortaokulu öğretmen ve idarecileriyle bir araya geldi. Öğretmenliğin; emek, özveri, sabır ve hoşgörü gerektiren, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar kıymetli, dünyanın her yerinde en itibarlı ve onurlu mesleklerden biri olduğunu dile getiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğretmenlerin toplum yararına kutsal bir görev ifa ettiğini dile getirdi. Hayatları aydınlatan öğreti, öğüt ve örnek davranışlarıyla rol model olan öğretmenlerin, omuzladıkları bu kutsal vazifeyi layıkıyla yerine getirme gayreti içerinde olduğunu kaydeden Başkan Fadıloğlu, çok okuyan ve sorgulayan, bilim ve teknolojideki gelişmeleri yakından izleyen, bunun da ötesinde bilim ve teknolojide üretebilen bireyler yetişmesinin öğretmenlere bağlı olduğunu vurguladı. Öğretmenlerle uzun süre sohbet eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğretmenlere Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Peyzaj Bitkileri Üretim Serasında yetiştirilen; saksıda papatya, kekik, hercai menekşe, çin karanfili türlerinde çiçeklerden armağan etti. Emine Hümayun Özhelvacı Ortaokulu öğretmenleri şahsında tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayan Başkan Fadıloğlu, öğretmenlere sağlık, huzur, başarı ve mutlu bir ömür diledi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ebediyete intikal eden öğretmenleri de rahmetle anarak, Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe sınırları içerindeki tüm okullara çiçek ulaştırdıkları bilgisini de verdi.

"Nazik davranışından dolayı çok teşekkür ediyoruz"

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Emine Hümayun Özhelvacı Ortaokulu Müzik Öğretmeni Senem Aslı Kaner, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, bugün Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyarette bulundular. Bizlere, çiçek takdiminde bulundular. Başkanımıza, bu nazik davranışından dolayı çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Fadıloğlu'ndan öğretmenlere özel armağan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement