Başkan Fakıbaba, Personeli ile Vedalaşıyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Fakıbaba, Personeli ile Vedalaşıyor

Başkan Fakıbaba, Personeli ile Vedalaşıyor

Görevi devretmeye hazırlanan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, son günlerini personele ayırdı.

20.03.2014 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görevi devretmeye hazırlanan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, son günlerini personele ayırdı. Birimleri tek tek dolaşan Başkan Fakıbaba, personeliyle vedalaşıyor.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde görevi yeni belediye başkanına devretmeye hazırlanan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, "10 yılda alnımızın akıyla emaneti teslim ediyoruz" sloganıyla bir basın toplantısı düzenlemiş, toplantıda yaptığı hizmetlerin yanı sıra mal varlığını da açıklamıştı. Belediyedeki son günlerini belediye personelleriyle vedalaşmaya ayıran Başkan Fakıbaba, ziyaret ettiği birimlerde personelleriyle helalleşiyor. Başkan Fakıbaba, belediye merkez binasındaki personellerin ardından icracı birimler makine ikmal, temizlik, park ve bahçe, evlendirme, Otogar ve ŞUSKİ müdürlüklerini gezerek, personelle tek tek vedalaştı. Görev süresince çalışmaları ve hizmetleri nedeniyle tüm personele teşekkür eden Fakıbaba, personelden helallik istedi.

Fakıbaba, personelle yaptığı sohbette ise geride kalan 10 yılın rüzgar gibi geçtiğini ifade etti. Personel de, 10 yıldır azimli bir başkanla mesai yaptıklarını ve bundan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Fakıbaba'ya yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Fakıbaba, Personeli ile Vedalaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement