Başkan Fakıbaba Personelleriyle Vedalaşıyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Fakıbaba Personelleriyle Vedalaşıyor

Başkan Fakıbaba Personelleriyle Vedalaşıyor

Mart Yerel seçimlerinin ardından görevi devredecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Fakıbaba, veda turlarını sürdürüyor.

21.03.2014 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Büyükşehir Belediye Başkanlığı" görevini 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler sonucunda yeni belediye başkanına devretmeye hazırlanan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, personelleriyle vedalaşıyor.

"10 Yılda Alnımızın Akıyla Emaneti Teslim Ediyoruz" sloganıyla bir basın toplantısı düzenleyen ve toplantıda yaptığı hizmetlerin yanı sıra mal varlığını da açıklayan Fakıbaba, son günlerini belediye personelleriyle vedalaşmaya ayırdı.

Ziyaret ettiği birimlerde personelleriyle helalleşen ve birlikte yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Fakıbaba, geride kalan 10 yılın rüzgar gibi geçtiğini söyledi.

Belediye Merkez Binasındaki personellerin ardından icraci birimlerde görevli personellerle vedalaşan Fakıbaba'nın bugünkü adresi 6 ayrı müdürlük oldu. Makine İkmal, Temizlik, Park Bahçe, Evlendirme ve Otogar ve ŞUSKİ Müdürlüklerini teker teker ziyaret eden Fakıbaba, personelden helallik istedi.
Belediye Başkanı Fakıbaba'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden belediye personelleri ise 10 yıl boyunca azimli bir başkanla mesai yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Başkan Fakıbaba Personelleriyle Vedalaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement