Başkan Genç: "Projeler Yarım Kalmayacak" - Son Dakika
Güncel

Başkan Genç: "Projeler Yarım Kalmayacak"

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, projelerin yarım kalmayacağını belirterek, Ortahisar'ı altyapı ve üstyapı çalışmaları ile kendine yetebilecek bir vizyona kavuşturacaklarını söyledi.

03.02.2019 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, projelerin yarım kalmayacağını belirterek, Ortahisar'ı altyapı ve üstyapı çalışmaları ile kendine yetebilecek bir vizyona kavuşturacaklarını söyledi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Ortahisar'ın kurucu belediye başkanı olarak bugüne kadar pek çok projeyi ilçeye kazandırdığını kaydeden Başkan Genç, "Görevi üstlendiğimiz 2014 yılından bu yana daha yaşanabilir bir Ortahisar hedefiyle birçok projeyi, hizmeti ilçemize kazandırdık. Halihazırda devam eden birçok projemiz var. Bunların akamete uğramaması ve bunların üstüne yenilerinin eklenmesi için 31 Mart yerel seçimlerinde desteğe ihtiyacımız var. Ben inanıyorum ki, 31 Mart'tan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz ve devam eden bütün projelerimizi nihayete erdirmiş olacağız" dedi.

Altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla her anlamda kendine yetebilecek bir Ortahisar'ı inşa edeceklerini dile getiren Başkan Genç, "Bizim derdimiz halka hizmettir. Başka bir derdimiz yok. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinciyle hareket ederek güzel Ortahisar'ımıza hak ettiği hizmetleri kazandırmak için gayret edeceğiz. Öncelikli hedefimiz Ortahisarı'ımızı altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla her anlamda kendine yetebilecek bir vizyona kavuşturmaktır. Bunu yapmak için de bir hedef ortaya koymak, bir vizyon sahibi olmak gerekli. İşte Tünel Akvaryum projemiz. Tünel kazı çalışmalarını tamamladık. Akvaryum inşaatıyla ilgili süreç devam ediyor. Akvaryumu da ihale edip kısa zamanda yapacağız. Diğer yandan Tarihi İpekyolu Projesi'nde de çalışmalarımızı tamamladık. Önümüzdeki dönemde ihaleye çıkacağız" şeklinde konuştu.

"Vizyonel projeleri hayata geçireceğiz"

5 yıllık sürede dört tane halı saha, spor temalı parklar ve gençlik merkezleri inşa ettiklerini kaydeden Başkan Genç, "Biz istiyoruz ki, ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımızın meselesi çözülsün. Yerel yönetimlerden, kamudan isteği yerine getirilsin. İşte biz, bunu gerçekleştirmenin gayreti içindeyiz. İstiyoruz ki, bu güzide ilçemizde taş taş üstüne koyalım. Başta kentsel dönüşüm olmak üzere, sanatsal, kültürel ve sportif amaçlara hizmet edecek ve adeta Ortahisar ile özdeşleşecek vizyonel projeleri hayata geçirelim. Bu anlamda sanatsal ve kültürel etkinliklere hizmet edecek bir kültür ve kongre sarayının yapılmasını elzem görüyorum. Yine çocuklarımızın yüzme, atletizm, masa tenisi, basketbol ve futbol gibi bütün spor faaliyetlerini icra edebileceği çok amaçlı tesislerin yapılmasını sağlayacağız. Geçen 5 yıllık süre zarfından dört tane halı saha, spor temalı parklar ve gençlik merkezleri inşa ettik" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Genç: 'Projeler Yarım Kalmayacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dolandırıcılık Zanlının Babası Tarafından Teslim Edilen Ziynet Eşyaları Mağdura İade Edildi
    11:28 Dolandırıcılık Zanlının Babası Tarafından Teslim Edilen Ziynet Eşyaları Mağdura İade Edildi

    Bilecik'te telefonla aradığı kişiye kendisini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı öne sürülen zanlının babası, mağdura ait 1,5 milyon lira değerindeki ziynet eşyalarını polis merkezine götürdü. Şüpheli A.E'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Seçkin Bayramoğlu, Karagöz-Hacivat oyunlarıyla ramazan akşamlarını eğlenceli hale getiriyor
    11:28 Seçkin Bayramoğlu, Karagöz-Hacivat oyunlarıyla ramazan akşamlarını eğlenceli hale getiriyor

    Sakarya'da gölge oyunu ve meddahlık geleneğini yaşatan Seçkin Bayramoğlu, Karagöz-Hacivat oyunlarıyla ramazan akşamlarında izleyicileri eğlendiriyor. Bayramoğlu, 25 yıldır mücadele ederek bu gelenekleri gelecek nesillere taşımaya çalışıyor. Çocuklara ve yetişkinlere Anadolu'nun kültürel değerlerini öğreten Bayramoğlu, eğitici meddah hikayeleriyle de seyircilere yol gösteriyor. Çocukların olumlu tepkiler verdiği etkinliklerle Karagöz gölge oyunu canlandırılıyor ve kültürel değerler korunmaya çalışılıyor.

  • Edirne'de FETÖ ve PKK üyesi 13 zanlı yakalandı
    11:27 Edirne'de FETÖ ve PKK üyesi 13 zanlı yakalandı

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen faaliyetler sonucunda, Yunanistan'a kaçmaya çalışan 13 terör örgütü mensubu yakalandı. Yakalanan zanlılardan 8'i FETÖ üyesi, 5'i ise PKK üyesi olarak belirlendi. Zanlıların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Başkan Böcek, Antalya Şehir Tiyatrosu'nun 'Huysuz' oyununu izledi
    11:26 Başkan Böcek, Antalya Şehir Tiyatrosu'nun 'Huysuz' oyununu izledi

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Antalya Şehir Tiyatroları'nın (AŞT) sahnelediği 'Huysuz' oyununu izledi. Başkan Böcek, sanata olan önemini vurgulayarak sanatçılara desteklerinin süreceğini belirtti.

  • Edirne'de Son Bir Haftada 124 Aranan Şüpheli Yakalandı
    11:23 Edirne'de Son Bir Haftada 124 Aranan Şüpheli Yakalandı

    Edirne Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son bir haftada çeşitli suçlardan aranan 124 şüpheliyi yakaladığını açıkladı. Emniyet ve asayişin sağlanması için çalışmaların devam edeceği belirtildi.


Advertisement