Başkan Gök'ten TCDD'ye Tarihi Eğirdir Garı ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Gök'ten TCDD'ye Tarihi Eğirdir Garı ziyareti

Başkan Gök\'ten TCDD\'ye Tarihi Eğirdir Garı ziyareti

Isparta Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) 7.Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Bölge Müdürü Adem Sivri ile ilçe ile ilgili görüşmelerde bulundu.

29.05.2019 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) 7.Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Bölge Müdürü Adem Sivri ile ilçe ile ilgili görüşmelerde bulundu.

Tarihi Eğirdir Garı ve sahadaki tarihi yapıların rölöve ve restorasyon projelerinin son durumu hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Gök, Eğirdir Belediyesi tarafından kiralanan gar sahasında yapılacak peyzaj ve park düzenlemeleri hakkında Bölge Müdürü Adem Sivri ile karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Görüşmelerde TCDD Emlak Müdürü Erdal Koçyiğit ve Mimar Zehra Zeren de hazır bulundu.

Eğirdir - Bozanönü - Isparta Demiryolu hattının yenilenmesine yönelik son aşamaya gelen etüt ve proje çalışmaları hakkında da bilgi alan Başkan Gök, Bölge Müdürü Adem Sivri'ye çalışmalarında başarılar diledi.

Bölge Müdürü Sivri, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Gök'e hayırlı olsun dilekleri ile çalışmalarında başarılar diledi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Gök'ten TCDD'ye Tarihi Eğirdir Garı ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bizim motivasyon kaynağımız milletimizin sevgisi ve duasıdır'
    16:41 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bizim motivasyon kaynağımız milletimizin sevgisi ve duasıdır'

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye'de Başbakanlığımız ve Cumhurbaşkanlığımız döneminde bizim kadar çok il gezisi yapan, program gerçekleştiren siyasetçi bulamazsınız. Bizim motivasyon kaynağımız milletimizin sevgisi, coşkusu ve kalpten gelen duasıdır dedi.

  • Hatay'da Kavga İhbarına Gidilen Evde Tarihi Eserler Ele Geçirildi
    16:41 Hatay'da Kavga İhbarına Gidilen Evde Tarihi Eserler Ele Geçirildi

    Hatay'ın Antakya ilçesinde bir evde çıkan kavga ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Eve giren ekipler, kavga eden kardeşlerin yanı sıra diğer şüphelilerin de hareketlerinden şüphelenerek evde arama yaptı. Aramada, tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen bir heykel, dışı kabartmalı bir obje ve birçok sikke ile tabanca fişeği ele geçirildi. Ekipler, evde bulunan 4 kişiyi gözaltına alarak objeleri Müze Müdürlüğüne teslim etti.

  • Isparta'da Otomobil Kazası: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı
    16:40 Isparta'da Otomobil Kazası: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı

    Isparta'nın Gelendost ilçesine bağlı Yaka köyünde meydana gelen kazada, otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Gelendost Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu ve Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesine sevk edildiği belirtildi.

  • Bandırma'da Çöl Tozu Araçları Kapladı
    16:40 Bandırma'da Çöl Tozu Araçları Kapladı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Kuzey Afrika'dan gelen çöl tozu etkili oldu. Araçlarının üzerlerini kaplayan çamuru gören sürücüler şaşkınlık içinde kaldı. Oto yıkama istasyonlarına akın eden sürücüler, yoğunluk nedeniyle uzun kuyruklar oluşturdu. Uzmanlar, bahar döneminde görülen toz taşınımının tarım alanları için faydalı olduğunu vurgularken, bahar alerjisi veya solunum rahatsızlığı olanların tedbirli olmaları gerektiğini söyledi.

  • İzmir'de Çocuğuna Tır Kullandıran Baba Hakkında İşlem Başlatıldı
    16:40 İzmir'de Çocuğuna Tır Kullandıran Baba Hakkında İşlem Başlatıldı

    İzmir'de bir baba, küçük yaştaki kız çocuğuna tır kullanmasına izin vererek sosyal medyada paylaştı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen baba hakkında idari para cezası kesildi ve adli işlem başlatıldı.

  • Ankara'da Hanımevlerinde 7 Bin 177 Kadın Yeni Hobiler Kazandı
    16:40 Ankara'da Hanımevlerinde 7 Bin 177 Kadın Yeni Hobiler Kazandı

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde düzenlenen kurslarda eğitim alan 7 bin 177 kadın yeni hobiler kazanarak sosyalleşme fırsatı buldu. Kurslara katılan kadınlar Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alarak iş hayatına daha kolay atılma fırsatı elde etti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.

  • Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldüren sanık hakkında müebbet hapis istemi
    16:38 Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldüren sanık hakkında müebbet hapis istemi

    Diyarbakır'da 'Filozof Ramazan' lakabıyla bilinen Ramazan Pişkin'i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık Erkan Baykut hakkında 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmayı tamamladıktan sonra hazırlanan iddianamede, olayın detayları ve sanığın ifadelerine yer verildi. Sanık ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

  • Madagaskar'da Gamane Kasırgası: Ölü sayısı 18'e yükseldi
    16:38 Madagaskar'da Gamane Kasırgası: Ölü sayısı 18'e yükseldi

    Hint Okyanusundaki ada ülkesi Madagaskar'da etkili olan Gamane Kasırgası sonucunda hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi. Ayrıca 3 kişi yaralandı ve 4 kişi kayboldu. Kasırga nedeniyle 20 binden fazla kişi yerinden oldu ve şiddetli yağışlar sele yol açtı.


Advertisement