Başkan Gökçek İftarda İmam Hatiplilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Gökçek İftarda İmam Hatiplilerle Bir Araya Geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Bir zamanlar hor görülen ve devamlı engellenmeye çalışılan İmam Hatipler, bugün en gözde okullar, en fazla tercih edilen okullar olmaya başladı.

25.06.2016 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Bir zamanlar hor görülen ve devamlı engellenmeye çalışılan İmam Hatipler, bugün en gözde okullar, en fazla tercih edilen okullar olmaya başladı. Bu konuda en büyük emek, hiç tartışmasız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan. Ona şükranlarımızı sunuyoruz, teşekkür ediyoruz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Merkez İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Vakfı (MİHVAK) tarafından Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen iftara katıldı. İftara Gökçek'in yanı sıra Ankara Milletvekili Aydın Ünal, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, çok sayıda bürokrat, okul ve vakıf yönetimi, İmam Hatip'li öğrenci ve velilerinden oluşan 5 bine yakın vatandaş katıldı. Gökçek, iftarda yaptığı konuşmada, "Bir zamanlar hor görülen ve devamlı engellenmeye çalışılan İmam Hatipler, bugün en gözde okullar, en fazla tercih edilen okullar olmaya başladı. Bu konuda en büyük emek, hiç tartışmasız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan. Ona şükranlarımızı sunuyoruz, teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi'nin yenilendikten sonra mükemmel bir okul haline geldiğini ifade eden Gökçek, okulun yanında yeni bir okul inşa edileceğini bildirdi. Gökçek, "İnşallah onun da açılışını, Cenab-ı Allah, bizlere nasip eder" dedi.

Okul Müdürü M. Fatih Zengin ise, "Yeni dönem inşaatında ve inşaat sonrası çevre düzenlemesinden temizliğine, bakımına her türlü sosyal ve kültürel programlarına kadar desteklerini esirgemeyen sürekli yanımızda olan İbrahim Melih Gökçek Başkanımızın şahsına, Büyükşehir yetkililerine teşekkürlerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından okulun bahçesini dolduran 5 bine yakın davetli orucunu açtı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gökçek İftarda İmam Hatiplilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement