Başkan Güler'e Bir Ödül Daha - Son Dakika
Güncel

Başkan Güler'e Bir Ödül Daha

Başkan Güler\'e Bir Ödül Daha

Gelişim Derneği, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i 2015’in en başarılı yöneticileri arasında gösterdi.

05.01.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelişim Derneği, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i 2015'in en başarılı yöneticileri arasında gösterdi.

Kamu, STK, vakıf ve özel sektörde toplam 32 kişiye verilen başarı ödülünün taktimi için Tavşanlı'ya gelen dernek başkanı Adnan Altınbay ve beraberinde ki heyet Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'e 2016 yılında da başarılar diledi.

Kütahya Gelişim Derneği Başkanı Adnan Altınbay, "Kütahya'da başarılı yöneticilerimizi tebrik etmek ve bir sivil toplum örgütü olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına kuruluşumuzdan bu yana her yıl Aralık ayında ödül töreni düzenliyoruz. Yaptığımız araştırmalar ve gözlemler sonucu Tavşanlı Belediye Başkanımızı da bu ödüle layık gördük. Mustafa bey Tavşanlı için önemli projelere imza atıyor. Bugün başkan yardımcımız Fatma Ceyhan ve dernek üyemiz Münevver Durmaz ile birlikte Belediye Başkanımızla sohbet etme imkanı bulduk. Kendisine 2016 yılında da başarılar diliyorum" dedi.

Kütahya Gelişim Derneği'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'de Gelişim Derneği'ne başarılar dileyerek her zaman STK'ların yanında olduklarını söyledi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Güler'e Bir Ödül Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement