Başkan Gürkan: "Battalgazi Belediyesi, Türkiye'de Açık Ara Öndedir" - Son Dakika
Güncel

Başkan Gürkan: "Battalgazi Belediyesi, Türkiye'de Açık Ara Öndedir"

Başkan Gürkan: "Battalgazi Belediyesi, Türkiye\'de Açık Ara Öndedir"

Bazı sivil toplum kuruluşlarını makamında kabul eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Battalgazi Belediyesi’nin hizmet anlamında Türkiye’de açık ara öndedir” dedi.

11.01.2018 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bazı sivil toplum kuruluşlarını makamında kabul eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Battalgazi Belediyesi'nin hizmet anlamında Türkiye'de açık ara öndedir" dedi.

Derinboğaz, Ancar, Koyunoğluları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Arif Koyun, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Arif Koyun, Malatya'ya güzel bir eserin kazandırıldığını belirterek, "Belediye Başkanlarımız şehirlerimizin şehrül-emini. Biz birçok hizmeti belediye başkanlarımızdan bekliyoruz. Mahallelerimizdeki çukur olduğu zaman, mahallelerimizde otobüslerimizde bir aksama olduğu zaman, mahallelerimizde fakir fukara olduğu zaman ve yine mahallelerimizde bir husumet olduğu zaman aklımıza belediye başkanlarımız geliyor. Çünkü onlar halkın içinden çıkmış, halkın güvenini almış büyüklerimiz" dedi.

Malatya Kasap Pazarı Esnafları Derneği Başkanı İsmet Narinç ise, Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası'nın çok güzel bir eser olduğunu ifade ederek, "Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir eser. İllaki sıkıntılar bitmeyecek. İllaki problemler olacak, ama Selahattin Başkan bu işin üstesinden gelecektir. Çok güzel hizmetler ve yatırımlar yapıyor. Memlekete kalıcı eserler bırakıyor. Daha iyi hizmetler bekliyoruz. Başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Malatya insanının, Battalgazi insanının ne kadar bu tür hizmetlere susamış olduklarının göstergesidir. Aynı zamanda hizmetlerin takdir edilmesinin göstergesi olarak değerlendiriyoruz. Marifet iltifata tabidir. Müşterisi olmayan mal zayidir derler. Dolayısıyla çalışma ve gayret göstermek zorunda olanlarda iltifat görmek isterler. Vatandaşımızda bu konuda büyük bir teveccüh gösteriyorlar. Vatandaşımızın bu nezahetinden ve nezaketinden dolayı da teşekkür ediyoruz. Bizler tabi şehrin değerleri ile şehri yönetmeye gayret ediyoruz. Ayrıca STK'lar olsun, dernekler olsun, meslek kuruluşlarımız olsun, sendikalarımız olsun, gerek yerel önderler, gerek kanaat önderlerimiz olsun bunların düşünceleri hep bizim için manidar ve anlamlı olmuştur. Şehri yönetirken şehrin değerleri ile şehri yönetmeyi biz kendimiz için bir prensip edinmişizdir. Zaten başarının temel espirisi de odur. Bugün Battalgazi Belediyesi, Türkiye'de açık ara hizmet bakımından çok öndedir" diyerek, rekor düzeyde hizmetleri Malatya'ya kazandırdıklarını söyledi.

Ziyaret esnasında Derinboğaz, Ancar, Koyunoğluları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Arif Koyun, beraberinde getirdiği Akçadağ kömbesini Başkan Gürkan'a ikram etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Gürkan: 'Battalgazi Belediyesi, Türkiye'de Açık Ara Öndedir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi dağıttı. Dağıtım töreninde İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında yapılan fidan dağıtımının, bitkisel üretimi artırmayı hedeflediğini belirtti. Proje kapsamında düşük gelirli, küçük ölçekli, organik tarım ve iyi tarım uygulamaları yapan üreticilerin öncelikli olarak faydalandığı ifade edildi.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement